Δώσε ανοιξιάτικο ύφος στο σπίτι σου

29.05.2017
Αφού το καλοκαίρι δεν μας κάνει ακόμη τη... χάρη, γιόρτασε για λίγο ακόμη την άνοιξη! Αναβάθμισε κάθε μέρος του σπιτιού με έξυπνες αισθητικά επεμβάσεις. Δώσε τη δική σου πινελιά, δημιουργώντας χώρους με προσωπικότητα. Αντίγραψε το στιλ για μια επιτυχημένη συνταγή διακόσμησης!

Floral details

Τα φρέσκα λουλούδια αποτελούν την πιο οικονομική και εύκολη λύση για να αποκτήσει ο χώρος ζωντάνια στη στιγμή. Ο τρόπος παρουσίασης μπορεί να μετατρέψει ένα απλό λουλούδι σε διακοσμητική πρόταση. Τοποθετήσε σε μια ξύλινη, μακρόστενη, λευκή πιατέλα ή δίσκο λευκά βαζάκια σε διαφορετικά σχέδια, πρόσθεσε ανεμώνες στα πρωτότυπα ανθοδοχεία και απόλαυσε τη φρεσκάδα της άνοιξης.

Αναρριχώμενη γιρλάντα

Τώρα που ο καιρός ανοίγει, ζωγράφισε την πρόσοψη μιας μονόχρωμης συρταριέρας με μια γιρλάντα από λουλούδια έτσι θα μεταφέρεις τη διάθεση ανανέωσης και στον τοίχο. Τα στένσιλ μπορούν να βοηθήσουν στην αποτύπωση του σχεδίου, αν η ζωγραφική δε συγκαταλέγεται στα προσόντα σαυ. Η πινελιά που κάνει τη διαφορά, είναι ότι το μοτίβο διακλαδίζεται όχι μόνο στον τοίχο, αλλά και στο πάτωμα.

Room... garden

Η επανάληψη του ίδιου μοτίβου αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή για να δώσεις χαρακτήρα σε ένα χώρο. Τα φλοράλ μοτίβα δίνουν μοντέρνα άποψη και στα πιο κλασικά έπιπλα. Επένδυσε με το ίδιο εμπριμέ μοτίβο το ύφασμα της πολυθρόνας, την ταπετσαρία του τοίχου, αλλά και το καπέλο του επιτραπέζιου φωτιστικού και μετάτρεψε την αγαπημένη σου γωνιά σε ανθισμένο τοπίο.

Celebrate spring

Κινέζικα, χάρτινα φωτιστικά κρέμονται πάνω από το ανοιξιάτικο τραπέζι με το χρωματικό παιχνίδι μεταξύ του παλ ροζ, του φούξια, του κόκκινου και του ρουμπινί. Τα λαχούρια στο τραπεζομάντιλο χαρίζουν μια bohemian νότα στο ρομαντικό σκηνικό, ενώ τα χάρτινα διακοσμητικά λουλούδια και τα λευκά κεριά σε διάφορα μεγέθη συνεισφέρουν στην έξαψη της ατμόσφαιρας, αποδεικνύοντας πως η άνοιξη είναι... γιορτή!