Ποια είναι τα 10 πράγματα που καλό είναι να έχεις πάντα μέσα στην τσάντα σου

27.01.2021
Ποια είναι τα 10 πράγματα που καλό είναι να έχεις πάντα μέσα στην τσάντα σου
"Μόνο εγώ λείπω από την τσάντα μου". Πόσες φορές δεν το έχεις πει αυτό! Και τι δεν μπορείς να βρεις μέσα σε μια γυναικεία τσάντα! Πόσα χρήσιμα αλλά και άχρηστα πράγματα "κατοικούν" εκεί μέσα, πράγματα που, όμως, δεν αποκλείεται, σε κάποια δεδομένη στιγμή να μπορoύν όχι μόνο να σώσουν εσένα που την κρατάς αλλά και κάποιον άλλο άνθρωπο που θα βρεθεί σε μια κατάσταση ανάγκης. Αφού τη γεμίζεις που τη γεμίζεις με "τα πάντα όλα", φρόντισε να έχεις, αν όχι όλα, μερικά από τα πράγματα που κρίνονται ως πιο απαραίτητα για παν ενδοχόμενο! Ιδού η "λίστα":

Οδοντογλυφίδες

Συχνά, ένα κομμάτι από μια σαλάτα ή ένα καρύδι μπαίνει στην πιο δύσκολη γωνία του στόματός σου και αρχίζει να σε ενοχλεί. Μην προσπαθήσεις να το βγάλεις με τα χέρια σου (σε πανδημία βρισκόμαστε) - η χρήση οδοντογλυφίδας είναι μια καλύτερη λύση. Ωστόσο, λάβε υπόψη ότι πρέπει να καθαρίσεις το στόμα σου χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο σε μια τουαλέτα και όχι μπροστά στον κόσμο.

Απολυμαντικό χεριών

Ειδικά τώρα με τον COVID, θα πρέπει να απολυμάνουμε τα χέρια μας πριν από κάθε γεύμα, μετά τη χρήση της τουαλέτας και όταν βρισκόμαστε σε δημόσιους χώρους.

Αντηλιακό

Το αντηλιακό είναι απαραίτητο όχι μόνο στην παραλία το καλοκαίρι για ηλιοθεραπεία, αλλά και κάθε μέρα το χειμώνα.

Lip balm ή gloss για τα χείλη

Τα χείλη μας μπορούν να στεγνώσουν πολύ όταν ο καιρός είναι κρύος, γι 'αυτό πάντα πρέπει να έχεις μαζί σου ένα lip balm για τα χείλη, γιατί πάντα χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα.

Διάβασε και αυτό: 4 μυστικά φροντίδας για να έχεις πάντα καθαρά, αλλά και απαλά χέρια

Κρέμα χεριών

Η ενυδατική κρέμα χεριών θα σώσει τα χέρια σου από το κρύο του χειμώνα και από το κολύμπι στη θάλασσα το καλοκαίρι. Η εφαρμογή μιας ενυδατικής κρέμας δεν είναι μόνο ευχάριστη, αλλά και μια χρήσιμη διαδικασία για να διατηρείς τα χέρια σου υγιή.

Powerbank και φορτιστής

Σήμερα οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν ούτε ένα βήμα χωρίς να έχουν μαζί τους το smartphone τους. Για να μην βρεθείς χωρίς το τηλέφωνό σου την πιο απρόσμενη στιγμή, είναι καλύτερο να έχεις πάντα μαζί σου ένα powerbank ή έναν φορτιστή.

Άρωμα (κατά προτίμηση mini size)

Ένα ίχνος αρώματος είναι κάτι που θα θυμούνται οι άλλοι και θα παραμείνει στον χώρο ακόμα και όταν φύγεις. Το να έχεις ένα μίνι μπουκάλι του αγαπημένου σου αρώματος στην τσάντα σου δεν είναι πολυτέλεια, αλλά μια πραγματική ανάγκη.

Δες και αυτό: Επαγγελματικά tips για να κάνεις το άρωμα σου να διαρκέσει περισσότερο

Σερβιέτες/Ταμπόν

Ακόμα κι αν «οι δύσκολες μέρες» είναι ακόμα μακριά, οι φίλες σου ή ένα άγνωστο κορίτσι στην τουαλέτα μπορεί να το χρειάστουν.

Ξύλινη χτένα

Τα ανακατεμένα μαλλιά φαίνονται πάντα ακατάστατα. Μια μικρή χτένα δεν θα πιάσει πολύ χώρο στη τσάντα σου και ταυτόχρονα θα σε βοηθήσει να έχεις μια περιποιημένη εμφάνιση.

Έξτρα κάλτσες / καλσόν

Το χειμώνα, είναι εύκολο να πέσεις μέσα σε μια λακκούβα και να βραχούν τα πόδια σου ή ακόμα αν ζεις στα βόρεια προαστια να μπει χιόνι μέσα στις μπότες σου και να συνειδητοποιήσεις ότι τα πόδια σου είναι βρεγμένα. Ένα επιπλέον ζευγάρι κάλτσες είναι απαραίτητο να έχεις στην τσάντα σου - θα σε βοηθήσει να μείνεις πάντα ζεστή.