Χριστούγεννα 2019: Αν φύγεις για τις γιορτές, βάλε ένα κέρμα στην κατάψυξη

20.12.2019
Χριστούγεννα 2019: Αν φύγεις για τις γιορτές, βάλε ένα κέρμα στην κατάψυξη
Σου φαίνεται παράξενο, όμως υπάρχει εξήγηση και θα σε ενδιαφέρει σίγουρα. Πρόκειται για ένα κόλπ που θα σου γλιτώσει χρήματα και... διάθεση!

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και αν έχεις κανονίσει να φύγεις μερικές μέρες, αφενός σου ευχόμαστε να περάσεις τέλεια, αφετέρου σου έχουμε ένα κολπάκι που θα σε σώσει σε περίπτωση που κοπεί το ρεύμα όσο λείπεις. Με αυτό τον τρόπου θα σιγουρευτείς ότι δε θα ξεπαγώσουν και δε θα ξαναπαγώσουν τα τρόφιμα στην κατάψυξη, γεγονός που θα έβαζε σε κίνδυνο την υγεία σου. Ιδού τι πρέπει να κάνεις

Δες και αυτό: Χαλάνε γρήγορα τα λαχανικά στο ψυγείο; Δες τι μπορεί να φταίει...

Βάλε μέσα σε ένα σκεύος (που δε σπάει) νερό και βάλ'το στην κατάψυξη να παγώσει. Μόλις γίνει αυτό, τοποθέτησε στην παγωμένη επιφάνεια ένα κέρμα και βάλε το σκεύος και πάλι στην κατάψυξη. Με αυτό το απλό κόλπο θα ξέρεις αν κατά τη διάρκεια των διακοπών σου τα μπιφτέκια κοτόπουλου και τα σνίτσελ ξεπάγωσαν και πάγωσαν εκ νέου από μία πιθανή διακοπή ρεύματος.

Και πώς θα το καταλάβεις; Αν υπάρξει διακοπή, το νερό στο σκεύος θα λιώσει και το κέρμα θα βρεθεί από την επιφάνεια στον πάτο.

Έξυπνο; Άντε, και καλές γιορτές!