8 λύσεις τελευταίας στιγμής για έναν σούπερ ρομαντικό & οικονομικό Βαλεντίνο!

13.02.2017
Μία μέρα έμεινε μέχρι εκείνη που χαρακτηρίζεται ως "η πιο ερωτική του χρόνου". Αφού υπογραμμίσουμε ότι δεν χρειάζεται να δεσμεύουμε όλο τον ρομαντισμό μας σε ένα μόνο από τα 365 24ωρα του χρόνου, προτείνουμε μερικές ιδέες για έναν πιο "συμμαζεμένο" εορτασμό φέτος. Ας όψεται η κρίση.

1. Στείλε του ένα μήνυμα -με όποιον τρόπο εσύ θεωρείς πιο κατάλληλο- κλείνοντάς του ένα ραντεβού υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς το λίγο πιο... πονηρό της υπόθεσης. Μια πρόταση θα ήταν να αφήσεις μικρά "καυτά" στοιχεία που να του εξάψουν τη φαντασία. Ακόμη και ένα ποστιτάκι στον καθρέφτη του μπάνιου με την ώρα του ραντεβού θα την κάνει τη δουλειά του.

2. Στρώσε το κρεβάτι με φρέσκα σεντόνια, και πέτα επάνω σοκολατάκια μαζί με ροδοπέταλα, τα οποία μπορεί και να τον οδηγούν εκεί από την πόρτα που θα μπει.

3. Περίμενέ τον την ώρα που γυρίζει με γεμάτη την μπανιέρα και την ανάλογη ατμόσφαιρα με κεριά και ένα ποτήρι με το αγαπημένο του ποτό στην άκρη.

4. Αν είναι μια μέρα όπου ο παλιμπαιδισμός όχι μόνο συγχωρείται αλλά σε μερικές περιπτώσεις επιβάλλεται κιόλας αυτή είναι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Οπότε, αν σου έρθει η διάθεση να πάρεις το κραγιόν και να γεμίσεις με καρδούλες όλους τους καθρέφτες του σπιτιού, τις κούπες του καφέ, τα τζάμια του σαλονιού και ό,τι άλλο σου έρθει στον νου (χωρίς να κάνεις και ζημιές, έτσι;) τότε κανείς δεν θα σου πει τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα.

5. Μαγείρεψέ του το αγαπημένο του φαγητό και σέρβιρέ το σε τραπέζι ρομαντικά στρωμένο για δύο. Με κεριά, κρασί, χαμηλό φωτισμό, μουσική και όλα τα σχετικά.

6. Πάρε μια όμορφη κάρτα -ή φτιάξε μία μόνη σου- γράψε του κάτι όμορφο, ή συμβολικό που μόνο εσείς οι δύο ξέρετε, ρίξε μια σταγόνα από το άρωμά σου και άφησέ το στο μαξιλάρι το πρωί, στον δίσκο δίπλα από τον καφέ του, στο τιμόνι του αυτοκινήτου, ή ακόμη ακόμη, φρόντισε να το παραλάβει τη μέρα εκείνη στη δουλειά, ή κάποια στιγμή που εσύ δεν θα είσαι παρούσα.

7. Πες το μ' ένα τραγούδι. Μπορεί τώρα πια οι ραδιοφωνικές αφιερώσεις να μη συνηθίζονται όμως αυτή τη συγκεκριμένη μέρα όλο και περισσότερες εκπομπές παρεκκλίνουν των κανόνων τους και "υποκλίνονται" στον άγιο του έρωτα. Μπορεί να συμβαίνει το ίδιο και σε κάποια από τις αγαπημένες εκπομπές του καλού σου. Τσέκαρέ του και αφιέρωσέ του το αγαπημένο του κομμάτι την ώρα που ξέρεις ότι ακούει.

8. Αν θέλεις να κάνει κάτι διαφορετικό, άσε κατά μέρους τις καρέκλες και τα τραπέζια και στρώσε ένα όμορφο ριχτάρι μπροστά από το τζάκι. Ένα απρόσμενο ρομαντικό πικ νικ υπό τις φλόγες εγγυάται σίγουρη επιτυχία.