Για πρώτη φορά! Οι «απαγορευμένες» φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού Kardashian – West μόλις κυκλοφόρησαν

26.04.2018
Για πρώτη φορά! Οι «απαγορευμένες» φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού Kardashian – West μόλις κυκλοφόρησαν
20 εκατομμύρια δολάρια κόστισε στην Kim Kardashian και τον Kanye West η πολυτελέστατη βίλα τους στην περιοχή Hidden Hills στην California.

Μία βίλα, της οποίας το εσωτερικό -σε αντίθεση με ό,τι θα πίστευε κανείς- δεν είχαμε ποτέ δει ποτέ πριν σε φωτογραφία. Παράξενο, δε νομίζετε;

Κι όμως, η εξήγηση ήρθε και μάλιστα δια στόματος Kim.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Kanye West ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μερικές λήψεις από το εσωτερικό του σπιτιού που κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε δει.

Το ζευγάρι μπορεί μεν να αγόρασε την κατοικία το 2014, όμως αποφάσισε να μείνει εκεί μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο ύστερα από μία μεγάλη ανακαίνιση.

Πέρασαν 5 μήνες από τότε και ο γνωστός ράπερ αποφάσισε να μοιραστεί τις πρώτες λήψεις, εκπλήσσοντας ευχάριστα το κοινό του.

Και η απάντηση της Kim δεν άργησε να έρθει:

«Μωρό μου, είχαμε ως κανόνα να μην δείξουμε το σπίτι μας στα social media. Οπότε τώρα μπορούμε να επιτρέψουμε να γίνουν εδώ και γυρίσματα για το KUWTK?», σχολίασε με νάζι η διάσημη περσόνα, ζητώντας με τον πιο γλυκό τρόπο να… κουβαλήσει τις κάμερες του ριάλιτι της οικογένειάς της στο σπίτι τους.

Να λοιπόν που η απορία μας άργησε να λυθεί αλλά τελικά την απάντηση την πήραμε.

Ιδού ο λόγος που η πιο διάσημη Kardashian δεν μας είχε δείξει ποτέ το σπίτι της!