Πέντε ιδέες για το καθιστικό

17.03.2016
Το καθιστικό είναι το κέντρο κάθε σπιτιού, ο πυρήνας της κοινωνικής ζωής μας μέσα σε αυτό, και οφείλει να είναι αναπαυτικό χαλαρωτικό να αγκαλιάζει με θαλπωρή οικογένεια και φίλους και φυσικά να έχει αισθητικό ενδιαφέρον!

1. Δημιουργήστε ατμόσφαιρα

Ο φυσικός πλούτος του ξύλου αναδεικνύεται όταν περιβάλλεται από απαλές και γήινες αποχρώσεις. Δημιουργήστε ένα καθιστικό που αποπνέει ζεστασιά.
Σύνθεση tv και βιβλιοθήκη Palma. Astrakis

2. Mix & Match

Μπορείτε να αναμείξετε διαφορετικά είδη στυλ σε έναν χώρο. Κάντε τη διαφορά, παντρεύοντας έξυπνα και αρμονικά το μοντέρνο με το κλασσικό.

Υφασμα της σειράς Linate Βιοκαρπέτ Home

Γωνιακός καναπές Moss, επενδεδυμένος με ύφασμα. In Karasoulos

Τραπέζι καθιστικού σε ποικιλία σχεδίων, διαστάσεων και ξυλείας. Parquet World

3. Επενδύστε

Σε μια επιτοίχια σύνθεση. Πέρα από τη λειτουργικότητά της, ωστόσο, απαιτεί λόγω μεγέθους ένα κομβικό σημείο για να αναδειχθεί.

4. Χρώμα, Χρώμα, Χρώμα

Σε έπιπλα, σε τοίχους, σε διακοσμητικά. Είναι ο πιο απλός τρόπος για να προσδώσετε προσωπικότητα και ένταση σε έναν χώρο.

5. Συνδυάστε

Τoλμηρά μικροέπιπλα και διακοσμητικά με έναν ουδέτερο καναπέ για να δημιουργήσετε μια άκρως ισορροπημένη αλληλοσυμπληρούμενη εικόνα. Το καθαρό λευκό φωτίζει το δωμάτιο και δημιουργεί το σκηνικό για έντονες αντιθέσεις, ενώ οι πιο κρεμ αποχρώσεις δημιουργούν πιο κλασική εικόνα.

Κανένας συνδυασμός δεν φαντάζει καταλληλότερος για έναν χώρο καθιστικού από τη συνύπαρξη λευκού και ξύλου.

Μπουφές από καρυδιά και λάκα, με ανοιγόμενη πόρτα και συρτάρια και δυνατότητα επιλογής διαστάσεων και χρωμάτων. Noto Mobili by Tzikas

Καναπές Freedom από τη συλλογή Fendi Casa. ΑΒΑΞ ΑΒΕΕ

Πολυθρόνα Madame. Roche Bobois

Και μια συμβουλή: Στην τοποθέτηση των επίπλων σας, προτιμήστε τη συμμετρική διάταξη. Θα επιτύχετε με αυτό τον τρόπο την ισορροπία και την οργάνωση που επιζητάτε...