Magic Daylight

26.06.2008
Πόσες εκπλήξεις μπορεί να «κρύβει» ένα μπάνιο; Ξεκινήστε τη μέρα σας από ένα μοντέρνο χώρο και χαρείτε τις στιγμές αναζωογόνησης που σας προσφέρει!
Aλλάξτε τα δεδομένα στο «υδάτινο» βασίλειό σας, αναζητήστε το σύγχρονο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα και τη λειτουργικότητα και αφεθείτε σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία καλωσορίζοντας το «φως της ημέρας» ή, αλλιώς, τη σειρά Daylight! H πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο του μπάνιου Ideal Standard παρουσιάζει τη νέα της συλλογή, δημιουργίατου πολυβραβευμένου σχεδιαστικού οίκου''Αrtefakt Studio", με έπιπλα και νιπτήρες που σας χαρίζουν περισσότερη άνεση και πρακτικότητα, δημιουργώντας έξυπνους χώρουςστο μπάνιο. Oλα τα αντικείμενα καθημερινής περιποίησης αποθηκεύονται τακτικά, έχουν εύκολη πρόσβαση και είναι διαθέσιμα ακριβώς τη στιγμή που τα χρειάζεστε. Τα έπιπλα μπάνιου Daylight εξοπλίζονται με ενσωματωμένους μαγνήτες για τα αξεσουάρ φροντίδας των νυχιών, ειδική θήκη και πρίζα για το πιστολάκι. Eπίσης, η σειρά διαθέτει πόρτες με καθρέφτες και από τις δύο πλευρές που μπορούν να ανοίξουν σε γωνία έως και 175°. Oι πρίζες και οι διακόπτες είναι κρυφοί, αλλά ενσωματώνονται έτσι ώστε να είναι εύκολα προσιτοί. Eνα συρταρωτό ντουλάπι συμπληρώνει ιδανικά το σύνολο, ενώ διαθέτει υποδοχή για χαρτομάντιλα, βαμβάκι ντεμακιγιάζ και κάδο απορριμμάτων. Ολα τα συρτάρια και οι πόρτες διαθέτουν σύστημα soft closing που εξασφαλίζει το αθόρυβο και απαλό κλείσιμό τους, καθώς και μηχανισμό επαναφοράς των συρταριών. Τέλος, οι νιπτήρες διαθέτουν κρυφό σύστημα υπερχείλισης Ideal Flow.

Xαρείτε το ξεκίνημα ή το τέλος της μέρας παρέα με τους αγαπημένους σας σε ένα μπάνιο που σας επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και κερδίζει στα σημεία!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ