Κέρδισε ολοκληρωμένο σετ ομορφιάς αξίας 100 ευρώ!

10.11.2015
To womenonly.gr σε συνεργασία με το Pharmacylife.gr δίνουν τη δυνατότητα σε 3 τυχερές να κερδίσουν τρία ολοκληρωμένα πακέτα ομορφιάς συνολικής αξίας που ξεπερνά τα 100 ευρώ.

Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Οι 3 τυχερές που θ΄αναδειχθούν μετά από ηλεκτρονική κλήρωση θα κερδίσουν από ένα σετ που θα περιλαμβάνει:

  • 1 κρέμα προσώπου & 1 κρέμα ματιών Κορρές Άγριο Τριαντάφυλλο (Δες το δώρο εδώ)
  • 1 σετ με 3 βερνίκια νυχιών για λάμψη και μεγάλη διάρκεια Κορρές σε αποχρώσεις Sparkly Red, Classy Beige, Delicate Violet (Δες το δώρο εδώ)
  • 1 σετ με 3 βερνίκια νυχιών για λάμψη και μεγάλη διάρκεια Κορρές σε αποχρώσεις Cream White, Violet & Steel Gray (Δες το δώρο εδώ)
  • 2 πακέτα μαντηλάκια καθαρισμού και ντεμακιγιάζ για το πρόσωπο και τα μάτια για όλους τους τύπους δέρματο KORRES Πρωτεΐνες Γάλακτος (Δες το δώρο εδώ)

Οι νικήτριες θα αναδειχθούν μετά από ηλεκτρονική κλήρωση και θα ενημερωθούν με e-mail. Η παραλλαβή του δώρου θα γίνει από τα γραφεία του womenonly.gr.

Λίγα λόγια για το ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharmacylife.gr

Το φαρμακείο της ζωής

Το φαρμακείο της ζωής ή αλλιώς Pharmacylife.gr αποτελεί την ηλεκτρονική προέκταση του Φαρμακείου Αντωνίου που λειτουργεί από το 1979 στο κέντρο της Παιανίας προσφέροντας τις υπηρεσίες και την τεχνογνωσία του στο φάρμακο, τα καλλυντικά, τα συμπληρώματα διατροφής και τα ορθοπεδικά είδη.

Διαθέτει επίσης ένα ολοκληρωμένο εργαστήριο παραγωγής ομοιοπαθητικών φαρμάκων, φυτοθεραπευτικών σκευασμάτων και εργαστηριακών συνταγών.

Με αγάπη για τις νέες τεχνολογίες και με όραμα για έναν ολοκληρωμένο τρόπο πληροφόρησης σε θέματα υγείας και ομορφιάς, το Pharmacylife έχει ως στόχο να αποτελέσει ένα πρότυπο σύγχρονο φαρμακείο στο διαδίκτυο.

Περιέχει έναν ευρύ κατάλογο προϊόντων από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες του χώρου, που συνεχώς εμπλουτίζεται με νέες κυκλοφορίες και πάνω από όλα με οικονομικά πακέτα προσφορών, προσιτά σε όλους τους καταναλωτές.