Oι τυχερές για τη θεραπεία στο Asian Spa

18.10.2012
Το WomenOnly σε συνεργασία με το Asian Spa City Retreat στη Φιλοθέη του Ομίλου Asian Spa Ayurvedic & City Retreat, σου έδωσαν την ευκαιρία να παίξεις σε ένα ξεχωριστό διαγωνισμό με έπαθλο μια εξαιρετικά ενυδατική και αποτελεσματική θεραπεία προσώπου Bright and Beautiful!

Οι 5 τυχερές νικήτριες!

1)ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΥΡΚΟΥ
2)Αντιγόνη Μιάμη
3)Σοφία Ζαριφοπούλου
4)Τακούδη Έλενα
5)ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Λίγα λόγια για το Αsian Spa Ayurvedic & City Retreat

Εδώ και περισσότερα από 4 χρόνια, ο Όμιλος Asian Spa Ayurvedic & City Retreat έχει ταυτιστεί με έννοιες όπως η υπεροχή και η μοναδικότητα στις υπηρεσίες που προσφέρει καθώς και ο εξαίρετος επαγγελματισμός των θεραπευτών του. Ο όμιλος συνεχίζει να αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς σε εκλεκτούς προορισμούς με συνεργασίες που αποδεικνύουν και επιβεβαιώνουν τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας που διαθέτει.

Το Asian Spa Ayurvedic & City Retreat είναι το αποτέλεσμα της επιχειρηματικότητας και της έμπνευσης δύο ανθρώπων: της Ελληνίδας επιχειρηματία με πολυετή εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού, Αλίκης Βατίδη και του Ινδού θεραπευτή ειδικού στην φιλοσοφία της Αγιουρβέδα, Ratheesh Raj.

Από τις αρχές του 2008 και τα εγκαίνια του πρώτου πιλοτικού Day Spa στην περιοχή Γουβιά της Κέρκυρας, η ανάπτυξη του Ομίλου είναι αδιάκοπη. Σήμερα, τα Asian Spa & Ayurvedic Retreat λειτουργούν στα Ξενοδοχεία Athenaeum Intercontinental στην Αθήνα, Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη, Grand Mediterraneo στην Κέρκυρα, Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες, Vedema Resort και Mystique στην Σαντορίνη, Lindian Village στην Ρόδο και ως ανεξάρτητες μονάδες στη Φιλοθέη και στην περιοχή Γουβιά στην Κέρκυρα.

O Όμιλος Asian Spa Ayurvedic & City Retreat συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες που διαθέτουν προϊόντα αισθητικής φροντίδας του δέρματος εξασφαλίζοντας υψηλά standards ποιότητας τόσο των θεραπειών που προσφέρει όσο και των προϊόντων που διαθέτει: Environ, Jane Iredale – The skin Care makeup, Branche D'olive, Phytomer, Flair, Canfield Imaging Systems.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.asianspa.gr/