Λευκα αιμοσφαιρια

28.06.2015
Εκανα παλι γενικη ρουτινας κ ενω ολα ειναι καλα τα λευκα παλι ανεβασμενα κ με αναστροφη του τυπου αυτη τη φορα.

Καλησπερα θεια. Το προβλημα μου ειναι πως χρονια τωρα οποτε κανω εξετασεις αιματος τα λευκα ειναι μονιμα ανεβασμενα χωρις λογο κ χωρις να εχω περασει καποια ιωση πχ. αρρωσταινω σπανια μονο με συναχι. Αυτη τη φορα εκανα παλι γενικη ρουτινας κ ενω ολα ειναι καλα τα λευκα παλι ανεβασμενα κ με αναστροφη του τυπου αυτη τη φορα. Τι σημαινει αυτο; Η γιατρος δεν ανησυχει απλα θα καμω κ πλακακι. Εχω κ χαμηλο σιδηρο παντα και καπνιζω πολυ κ αδειες αποθηκες φεριτινης. Μου λενε οτι παιζει ρολο στα αυξημενα λευκα αλλα φοβαμαι για χειροτερα πραγματα οπως λευχαιμια. Συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα αλλα θελω να τα περιγραψω ολα. Ευχομαι να απαντησετε. Ευχαριστω πολυ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαργαρίτα μου, εφόσον η γιατρός σου που είναι η πλέον αρμόδια για να κρίνει την κατάσταση της υγείας σου δεν ανησυχεί, δεν υπάρχει λόγος ν' ανησυχείς εσύ.

Πάντα υπάρχουν κάποιες «φυσιολογικές τιμές» στις ιατρικές εξετάσεις, όμως όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι και κάποιοι μπορεί να λειτουργούν λίγο διαφορετικά από τους υπόλοιπους αλλά να παραμένουν συνολικά υγιείς.

Αν θέλεις να κάνεις κάτι για την υγεία σου, καλύτερα να κόψεις το κάπνισμα και να συζητήσεις με τη γιατρό σου το ενδεχόμενο να χρειάζεσαι κάποιο συμπλήρωμα σιδήρου, ιδιαίτερα αν έχεις έντονη ροή στην περίοδο σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ