Τι είδους τατουάζ ταιριάζει στο χαρακτήρα σου;

17.10.2016
Θέλεις να κάνεις τατουάζ αλλά δεν έχεις αποφασίσει ακόμη το σχέδιο ή το στιλ; Κάνε ένα απλό τεστάκι που σου δείχνει σε ποιά κατηγορία ανήκεις και τι σου ταιριάζει. Και για να πάρεις έξτρα ιδέες σου δείχνουμε μερικά celebrities tattoos που μας έκαναν κλικ.

1. Ποιές είναι οι ιδανικές διακοπές για εσένα;

Α. Ελεύθερο κάμπινγκ στη φύση

Β. Γύρος του κόσμου με μια μοτοσικλέτα

Γ. Παραλία, κοκτέιλ και κλάμπινγκ<

Δ. Ταξίδι μέχρι το Νεπάλ ή σε κάποιο ησυχαστήριο

2. Τι συνηθίζεις να κάνεις Παρασκευή βράδυ;

Α. Τρώω με την οικογένειά μου

Β. Πηγαίνω σινεμά για την καινούρια ταινία περιπέτειας

Γ. Βγαίνω για ποτό με φίλους

Δ. Διαλογισμός

3. Ο καλύτερός σου φίλος είναι

A. Ένα ζωάκι

B. Ο εαυτός σου

Γ. Συγγενικό πρόσωπο

Δ. Της φαντασία σου

4. Το αγαπημένο σου χρώμα είναι

Α. Μπλε

Β. Μαύρο

Γ. Ροζ

Δ. Πράσινο

5. Ποιό κατοικίδιο θα ήθελες να έχεις;

Α. Οποιοδήποτε αρκεί να είναι στο φυσικό του περιβάλλον

Β. Ένα σκυλί μεγάλου μεγέθους

Γ. Γατάκι ή μικρού μεγάθους σκυλάκι

Δ. Φίδι, ινγκουάνα ή ακόμη και... δράκο (γιατί όχι;)

6. Γιατί θέλεις να κάνεις τατουάζ;

Α. Για να αποδώσω τιμή σε κάποιον που αξίζει

Β. Γιατί νιώθω γυμνή χωρίς αυτό

Γ. Γιατί πιστεύω πώς είναι όμορφο - κόσμημα για το σώμα

Δ. Για να εκφράσω τις βαθύτερες σκέψεις μου - πεποιθήσεις και ιδανικά

7. Αν μπορούσες να διαλέξεις από τα παρακάτω "μέσα μεταφοράς" ποιό θα ήταν;

Α. Τα ποδαράκια μου

Β. Να πετάξω σαν σούπερ ήρωας

Γ. Ένα μαγικό χαλί

Δ. Εξωσωματική εμπειρία

Ποιό τατουάζ σου ταιριάζει; Για να δούμε πέσαμε μέσα; Πήγαινε στην επόμενη σελίδα και δες τ΄αποτελέσματα.

Περισσότερα Α

Είσαι παιδί της φύσης. Αγαπάς τα ζώα και την ελευθερία. Θέλεις ένα τατουάζ εμπνευσμένο από τη φύση που θα σου υπενθυμίζει συνεχώς την ομορφιά της. Λουλούδια, τρεχούμενα νερά ή ότι άλλο μπορεί κανείς να σκεφτείς είναι ιδανικά. Και φυσικά το σχέδιο του τατουάζ μπορεί να είναι παράλληλα girly, όπως το ψαράκι της Charlize Theron, η το λουλουδάκι κόσμημα της Jessica Alba αλλά και πιο μεγάλο και wild όπως αυτό που επιλέγει η Αmber Rose, καλύπτοντας όλο το μπράτσο.

Περισσότερα Β

Είσαι σκλητή κι αγαπάς την περιπέτεια. Έτσι είναι και το τατουάζ που σου ταιριάζει. Άγρια ζώα, αυστηρά και σκληρά τατουάζ μάλλον είναι αυτά που σου κάνουν κλικ. Το λιοντάρι που έχει χτυπήσει στο δάχτυλο η Cara Delevingne, η επιγραφή "let it bleed" της Courtney Love ή το σφυρίλατο tatoo της Rihana.

Περισσότερα Γ

Το girly ειναι το τατουάζ για εσένα. Το tatoo για εσένα είναι τέχνη, είναι κόσμημα κι αξεσουάρ και δε διστάζεις να το πεις ανοιχτά. Θέλεις απλά να ξεχωρίζεις. Μια μικρή φρασούλα με καλλιγραφικά γράμματα, μια καρδιά, ένα λουλούδι, ένα όμορφο σχέδιο, όλα σου κάνουν αρκεί να είναι σικ, σωστά; H queen Latifah για παράδειγμα επιλέγει να κοσμήσει το χέρι με μια όμορφη πολύχρωμα πεταλούδα tatoo, Η Charlize Theron έχει ένα διακριτικό λουλουδάκι χαμηλά στο πόδι ενώ η Kelly Osbourne έχει σχηματίσει μια μικρή ρομαντική καρδούλα στο δάχτυλο. Όλα τους girly και διακριτικά.

Περισσότερα Δ

Δε θέλεις να "χτυπήσεις" tatoo για να είσαι στη μόδα, ούτε για να δείξεις σκληρή. Η φύση σου είναι βαθιά πνευματική και μέσω της δερματοστιξίας θέλεις να εξωτερικεύσεις τις πιο βαθιές σου σκέψεις, τα ιδανικά και τον εσωτερικό σου εαυτό. Το τατουάζ για εσένα είναι κάτι πολύ προσωπικό. Κινέζικα σύμβολα που μόνο εσύ θα ξέρεις τι σημαίνουν, αρχικά γράμματα που κάτι συμβολίζουν, ότι κι αν επιλέξεις το σίγουρο είναι θα έχει κάτι από εσένα. Σε αυτή την κατηγορία μάλλον ανήκουν η Rummer Willis, επιλέγοντας ένας σταυρουδάκι (σύμβολο θρησκευτικό & ταυτόχρονα κόσμημα), η Nicky Minaj που έχει "χτυπήσει" κινέζικα σύμβολα αλλά και η Angelina Jolie που επιλέγει τη δερματοστιξία δηλώνοντας πως όλοι πρέπει να γνωρίζουμε τα δικαιώματά μας. "Know your rights" γράφει σε ένα tattoo γεμάτο νόημα.