Το παγωτό που προτιμάς δείχνει το χαρακτήρα σου

27.06.2016
Βανίλια ή σοκολάτα; Η μήπως μπανάνα ή φράουλα; Η γεύση παγωτού που προτιμάς δείχνει πολλά για το χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου

Παλαιότερη μελέτη εταιρίας παγωτού προσπάθησε να βρει το συσχετισμό ανάμεσα στην αγαπημένη γεύση παγωτού και την προσωπικότητα. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τον Δρ Alan R. Hirsch από το Σικάγο και είναι αποκαλυπτική.

Δες τι αποκαλύπτει η κάθε γεύση παγωτού για το χαρακτήρα μας, κάνοντας κλικ στην επόμενη σελίδα.

Εσύ ποιά γεύση παγωτού από τις παρακάτω προτιμάς;

  • Βανίλια
  • Σοκολάτα
  • Καραμελομένα πεκαν
  • Μπανάνα
  • Φράουλα
  • Στρατσιατέλα

Τι δείχνει η επιλογή σου για την προσωπικότητά σου; Όλες οι απαντήσεις στην επόμενη σελίδα.

Τι δείχνει για εσένα η αγαπημένη γεύση παγωτού

Βανίλια: Αν σου αρέσει η βανίλια είανι παρορμητική, ρισκάρεις στη ζωή και θέτεις υψηλούς στόχους ενώ έχεις απαιτήσεις από τον εαυτό σου. Επιδιώκεις στενές φιλικές σχέσεις και αγαπάς την οικογένεια. Είσαι εκφραστική και ιδεαλίστρια και υπερασπίζεσαι την ιδιωτικότητά σου.

Σοκολάτα: Αν σου αρέσει η σοκολάτα είσαι δημιουργική κι ενθουσιώδης. Απολαμβάνεις να είσαι στο κέντρο της προσοχής και βαριέσαι τη ρουτίνα. Πάντα καλοντυμένη και εξωστρεφής με ένα μειονέκτημα: επηρεάζεσσαι εύκολα.

Καραμελωμένα πεκάν: Αν σου αρέσει το καραμελωμένο πεκάν είσαι τελειομανής, λεπτομερής έχεις συγκεκριμένους στόχους και βαθύ αίσθημα της ηθικής, με απόψεις συντηριτικές. Διαχειρίζεσαι και τα οικονομικά σου με προσεγμένες κινήσεις και δε ρισκάρεις εύκολα. Σου αρέσει ο αθλητισμός αλλά στα ομαδικά αθλήματα γίνεσαι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, όπως και στη δουλειά σου

Μπανάνα: Αν σου αρέσει η μπανάνα είσαι γεναιόδωρη, ειλικρινής και γενικός καλόβολη. Δείχνεις κατανόηση και προσαρμόζεσαι εύκολα σε κάθε περίσταση.

Φράουλα: Αν σου αρέσει η φράουλα είσαι ντροπαλή αλλά παράλληλα συναισθηματικά ισχυρή. Παράλληλα σε διακρίνει η δυσπιστία και η εσωστρέφεια ενώ συχνά ασκείς σκληρή κριτική στον εαυτό σου. Εύκολα γεμίζεις με ενοχές ενώ πολλές φορές μπορείς να κατηγορηθείς για εκκεντρικότητα. Σε γενικές γραμμές είσαι μάλλον ένα απαισιόδοξο άτομο με χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Στρατσιατέλα: Αν σου αρέσει η στρατσιατέλα είσαι γεναιόδωρη και ανταγωνιστική. Είσαι εξαιρετικά γοητευτική, φιλόδοξη και ικανή. Πράλληλα είσαι ορματίστρια ενώ δύσκολα μπορείς να δεχτείς την ήττα.