Μέτρησε τον ρεαλισμό σου!

13.05.2008
Πλησιάζει η περίοδος των διακοπών και σε λίγο θα αρχίσουμε τα πρώτα μπάνια.

Γράφει η Νέλλη Παρασκευοπούλου

Πλησιάζει η περίοδος των διακοπών και σε λίγο θα αρχίσουμε τα πρώτα μπάνια. Πλησιάζει η περίοδος των διακοπών και σε λίγο θα αρχίσουμε τα πρώτα μπάνια. Ξαπλωμένη στην πλαζ, με έναν δροσερό χυμό για συντροφιά, χαλαρώνετε και αρχίζετε να ονειροπολείτε. Η καλοκαιρινή διάθεση μάς κάνει λιγότερο ρεαλιστές και είναι πιο εύκολο να παρασυρθούμε σε ερωτικές περιπέτειες. Εσείς πόσο καταφέρνετε να διατηρήσετε τον ρεαλισμό σας και να διακρίνετε ανάμεσα σε ένα περαστικό φλερτ και μια σχέση που υπόσχεται να διατηρηθεί και στο μέλλον; Ανακαλύψτε το απαντώντας στις ερωτήσεις του τεστ.

1. Ποιο είναι το δικό σας απαραίτητο αξεσουάρ στην πλαζ;

Α. ένα καπέλο για τον ήλιο

Β. ένα καλοκαιρινό βραχιόλι

Γ. το ρολόι σας

2. Μετά πολύωρη παραμονή στην ήλιο, λαχταράτε κάτι δροσιστικό. Τι θα προτιμήσετε;

Α. ένα ποτήρι νερό

Β. ένα αναψυκτικό με ανθρακικό

Γ. μια γρανίτα

3. Πού προτιμάτε να πάρετε τον μεσημεριανό σας ύπνο;

Α. σε ένα αναπαυτικό ανάκλιντρο

Β. σε μια ξαπλώστρα κάτω από την ομπρέλα

Γ. σε μια αιώρα

4. Τι είδος τσάντα προτιμάτε για την παραλία;

Α. μια μεγάλη κομψή τσάντα

Β. ένα σακίδιο

Γ. μια μεγάλη ευρύχωρη τσάντα

5. Αν επιλέγατε ένα τατουάζ τι θα προτιμούσατε;

Α. έναν ήλιο

Β. ένα ζωάκι

Γ. ένα εξωτικό σύμβολο

6. Ποια είναι η αγαπημένη σας ώρα να ρεμβάζετε στη θάλασσα;

Α. η δύση, που σας μαγεύει με το υπέροχο θέαμα που προσφέρει

Β. το μεσημέρι, με την ντάλα του ήλιου

Γ. το ξημέρωμα που τα χρώματα είναι υπέροχα

7. Ποια παρέα δεν θα θέλατε να έχετε κοντά σας στην παραλία;

Α. μια συντροφιά από θορυβώδεις νέους

Β. μια ομάδα ποδοσφαιρόφιλων

Γ. έναν επώνυμο περιτριγυρισμένο από θαυμαστές

8. Ποιο χρώμα προτιμάτε για το μαγιό σας

Α. το απαλό ροζ

Β. το έντονο μοβ

Γ. το κόκκινο της φωτιάς

9. Στην παραλία προτιμάτε να φοράτε:

Α. ένα κομψό πέδιλο με τακούνι

Β. ένα εκκεντρικό τσόκαρο

Γ. σαγιονάρες

10. Ποιο είναι το αγαπημένο σας παιχνίδι στην παραλία;

Α. να φτιάχνετε πύργους στην άμμο

Β. μπάλα

Γ. βόλοι

11. Για να γλιτώσετε από το ξέφρενο πλήθος και να κάνετε μια μοναχική βόλτα στο πέλαγος, προτιμάτε:

Α. ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος

Β. ένα ταχύπλοο

Γ. μια ψαρόβαρκα

Απαντήσεις

Αν απαντήσατε περισσότερες φορές Α: Είστε αθεράπευτα ρομαντική. Αφήνετε ελεύθερο το πνεύμα σας να ακολουθήσει τα πιο ρομαντικά σας όνειρα και δίνετε προτεραιότητα στο συναίσθημα, αφήνοντας στην άκρη τις πρακτικές σκέψεις και την καθημερινότητα. Ολες σας οι ελπίδες στο αισθηματικό πεδίο έχουν επικεντρωθεί στην καλοκαιρινή ατμόσφαιρα ανεμελιάς. Αν είναι γραμμένο να συναντήσετε έναν άντρα με εντελώς διαφορετικές ιδέες από τις δικές σας, θα αργήσετε να το καταλάβετε, γιατί θα παρασυρθείτε από τους ευσεβείς πόθους σας, προβάλλοντας επάνω του τις δικές σας επιθυμίες και όνειρα. Αν αντίθετα έχετε την τύχη να συναντήσετε μια ρομαντική ψυχή όπως εσείς, τότε θα ζήσετε μια αξέχαστη συναρπαστική ιστορία. Ισως να είναι μια αμοιβαία ψευδαίσθηση, αλλά όσο κρατήσει να είναι θαυμάσια. Ωσπου να φτάσει το τέλος του καλοκαιριού...

Αν απαντήσατε περισσότερες φορές Β: Ρεαλιστικά όνειρα. Κάτω από τον καυτό ήλιο, αφήνετε πιο ελεύθερο τον εαυτό σας και είστε γεμάτη ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Δύσκολα όμως φτάνετε στην ψευδαίσθηση, και γενικά αποφεύγετε τα άκρα και τις υπερβολές. Είστε αρκετά προσγειωμένη και πρακτική, με μια δόση κυνισμού. Οι προσδοκίες σας για το καλοκαίρι είναι ρεαλιστικές και επικεντρώνονται σε απλά πράγματα, όπως η διασκέδαση. Ξέρετε ότι είναι καλύτερα να φυλάξετε τα κρυφά σας όνειρα για τον χειμώνα, όταν η λογική θα υπερισχύσει από το συναίσθημα. Εφόσον δεν περιμένετε να ζήσετε τον απόλυτο έρωτα το φετινό καλοκαίρι, γιατί να μην ικανοποιηθεί η επιθυμία σας; Αρκεί να μην επιλέξετε για τις διακοπές σας ένα ερημονήσι.

Αν απαντήσατε περισσότερες φορές Γ: Είστε ονειροπόλα. Εχετε όμως επίγνωση του χαρακτήρα σας. Αποφασίζετε συνειδητά να ονειροπολήσετε απλώς για να ξεφύγετε από την πεζή πραγματικότητα ή για να ξαναβρείτε τον ενθουσιασμό σας όταν νιώθετε απογοητευμένη από την καθημερινή ρουτίνα. Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και στις διακοπές κάνετε τα πάντα για να ξαναβρείτε την ανάλαφρη διάθεση και το κέφι σας. Αποφεύγετε τις βαθυστόχαστες σκέψεις και φροντίζετε να κυνηγήσετε εφικτούς στόχους. Φροντίστε μόνο να μην παρασυρθείτε υπερβολικά από τον ενθουσιασμό σας. Αν συναντήσετε κάποιον με την ίδια ιδιοσυγκρασία μπορείτε να ζήσετε μαζί αξέχαστες στιγμές, ξέροντας και οι δυο ότι είναι ένα καλοκαιρινό διάλειμμα. Αν τύχει να ζήσετε μια δύσκολη ερωτική ιστορία, θα έχετε πάντα τη συναίσθηση ότι όταν θελήσετε θα μπορέσετε να προσγειωθείτε έγκαιρα στην πραγματικότητα, προτού κάψετε τη γούνα σας.