Το Χρονικό Της Νάρνια: Ο Ταξιδιώτης Της Αυγής 3D

07.12.2010
Ο Έντμουντ και η Λούσι, μαζί με τον ξάδερφό τους Γιουστέις, τον μεγαλοπρεπή φίλο τους Κάσπιαν και ένα ριψοκίνδυνο ποντίκι με το όνομα Ρίπιτσιπ, βρίσκονται ξαφνικά μέσα σε έναν πίνακα και στο πλοίο Dawn Treader. Η αποστολή τους - από την οποία εξαρτάται η μοίρα ολόκληρης της Νάρνια - θα τους οδηγήσει σε μυστηριώδη νησιά, σε μοιραίες αναμετρήσεις με μαγικά πλάσματα και απειλητικούς εχθρούς, αλλά και στην επανασύνδεση με τον φίλο και προστάτη τους, το λιοντάρι Άσλαν.

Τα αδέλφια Λούσι και Εντμοντ Πέβενσι δραπετεύουν μέσω ενός θαλασσοταραγμένου πίνακα από την πραγματικότητα της Αγγλίας του Μεσοπολέμου στον φανταστικό κόσμο της Νάρνια.

Μαζί με τον γκρινιάρη ξάδελφό τους Γιούστας επιβιβάζονται στο πλοίο του βασιλιά Κάσπιαν, που ταξιδεύει στις θάλασσες προκειμένου να εκπληρώσει τον όρκο που έχει δώσει στον αποθανόντα πατέρα του να βρει τους επτά χαμένους άρχοντες του Τελμάρ...

Δράκοι, νάνοι με ένα πόδι, ομιλούντα ζώα, μαγεμένες νήσοι και ένα... φριχτό τέρας ζωντανεύουν σε 3D στο τρίτο κεφάλαιο της κινηματογραφικής σειράς που μεταφέρει τη θρησκευτικής χροιάς λογοτεχνική σειρά του Σ. Ες Λιούις στη μεγάλη οθόνη από το 2005.

Πολλά τα εφέ, αλλά κατώτερο των προσδοκιών το 3D, και αν και η δράση είναι πυκνή φαίνεται υποδεέστερη της δεύτερης ταινίας.

Το στούντιο της Fox συνεχίζει τη σειρά, αντικαθιστώντας τον σκηνοθέτη Α. Ανταμσον με τον Μ. Απτεντ

Α.Δ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ