Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας

05.11.2010
Ένας έφηβος Βίκινγκ, ο Ψάρης, μένει στο νησί του Μπερκ, όπου η καθημερινή μάχη με τους δράκους είναι τρόπος ζωής. Ο χαρακτήρας, όμως, του Ψάρη δεν ταιριάζει ούτε με τη φιλοσοφία της φυλής του ούτε και με αυτήν του αρχηγού της, που συμπτωματικά είναι κι ο πατέρας του εφήβου.

How to train your dragon

Σκην.: Κρις Σάντερς, Ντιν ΝτεΜπλουά

Ένας έφηβος Βίκινγκ, ο Ψάρης, μένει στο νησί του Μπερκ, όπου η καθημερινή μάχη με τους δράκους είναι τρόπος ζωής. Ο χαρακτήρας, όμως, του Ψάρη δεν ταιριάζει ούτε με τη φιλοσοφία της φυλής του ούτε και με αυτήν του αρχηγού της, που συμπτωματικά είναι κι ο πατέρας του εφήβου. Ωστόσο, όταν ξεκινά η Εκπαίδευση στους Δράκους του Ψάρη και των υπόλοιπων εφήβων, εκείνος συνειδητοποιεί πως αυτή είναι η μοναδική του ευκαιρία να αποδείξει πως έχει τις ικανότητες να γίνει μαχητής και να κερδίσει την εκτίμηση όλων. Γνωρίζοντας όμως έναν τραυματισμένο δράκο που τελικά γίνεται και φίλος του, όλος ο κόσμος του Ψάρη ανατρέπεται. Για άλλη μια φορά πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην φυλή του και τα πιστεύω του.

Σαγηνευτικό καρτούν από την Dreamworks με αερομαχίες που φαντάζουν αληθινές και ταυτόχρονά μαγικές ακόμη και για το ενήλικο κοινό. Το τρισδιάστατο παραμύθι της Dreamworks δείχνει ότι έχει γίνει με μεράκι και αγάπη, που δεν μπορεί ούτε να σε αφήσει ασυγκίνητο ούτε να μην σε καθηλώσει.

Βαθμολογία: 3,5/5

Κ. Ε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ