Μία Τυχαία Συνάντηση

30.07.2014
Ο Πιερ είναι παντρεμένος εδώ και 15 χρόνια με δύο παιδιά. Αγαπά τη γυναίκα του και είναι ένας πολύ αφοσιωμένος πατέρας. Γενικά είναι πανευτυχής? Μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει την Ελζά. Αν και πικάντικα παιχνιδιάρικο, το φιλμ παραμένει στο βάθος του συμβιβασμένο με τα κοινά ήθη και τελικά συντηρητικό

Με προθέσεις ανατροπής του τυπικού μοτίβου «άντρας συναντά γυναίκα, άντρας ερωτεύεται γυναίκα» ξεκινά τούτη η ρομαντική κομεντί, όπου 50άρης οικογενειάρχης νομικός γνωρίζει διαζευγμένη συγγραφέα σε πάρτι, όμως, παρά την αμοιβαία έλξη, συμφωνούν να μην ανταλλάξουν τηλέφωνα, παρά να τα αφήσουν όλα στην τύχη, καθότι ευτυχής με τον γάμο του εκείνος, ενάντια σε σχέσεις με παντρεμένους εκείνη.

Κι ενώ -φυσικά- η τύχη θα σταθεί συχνά πυκνά με το μέρος τους, ούτε ο έρωτας θα εκπληρωθεί, ούτε, συνεπώς, και η ανατροπή.

Αν και πικάντικα παιχνιδιάρικο (οι σκηνές που αναπαριστούν τι θα είχε συμβεί αν τελικά ενέδιδαν σε δεσμό), το φιλμ παραμένει στο βάθος του συμβιβασμένο με τα κοινά ήθη και τελικά συντηρητικό.