Η έξυπνη τεχνολογία powerSensor της σκούπας Siemens Q8.0

15.11.2016
Οι 2 αισθητήρες μπροστά από τη σακούλα μετράνε τις συνθήκες πίεσης στο εσωτερικό της σκούπας και μεταδίδουν τις πληροφορίες στον επεξεργαστή, ο οποίος υπολογίζει τα επίπεδα ισχύος και αντισταθμίζει πιθανές απώλειες χρησιμοποιώντας τα αποθέματα ισχύος τους μοτέρ.

Η έξυπνη τεχνολογία powerSensor™ ελέγχει αυτόματα την απόδοση της σκούπας ώστε να μην μειώνεται καθώς γεμίζει η σακούλα και η κυκλοφορία του αέρα παρεμποδίζεται. Έτσι, καταναλώνεται μόνο η ενέργεια που είναι πραγματικά απαραίτητη.

Τεχνολογία QuattroPower™

H τεχνολογία quattroPower™ εξασφαλίζει υψηλές αποδόσεις καθαρισμού με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας συνδυάζοντας τα παρακάτω:

  1. Κινητήρας νέας γενιάς highPower Με βελτιωμένο ρυθμό μετατροπής ενέργειας σε υψηλή ροή αέρα με υποπίεση.
  2. Ερμητικά σφραγισμένη: όλα τα τμήματα και τα εξαρτήματα της σκούπας σφραγίζουν τόσο καλά μεταξύ τους που δεν υπάρχει πιθανή απώλεια αέρα.
  3. Σακούλα powerProtect με υψηλού επιπέδου φιλτράρισμα και εξαιρετική ροή αέρα για την πιο ολοκληρωμένη απόδοση καθαρισμού, ακόμα και όταν η σακούλα γεμίζει.
  4. Νέο πέλμα υψηλής απόδοσης είναι ένα από τα πιο ισχυρά και πιο ήσυχα πέλματα δαπέδου στην αγορά, ιδανικό για χαλιά, παρκέ, πλακάκια κ.α.

PowerProtect

Η σακούλα με PowerProtect εξασφαλίζει υψηλή απόδοση ακόμα και όταν γεμίζει! Χρησιμοποιώντας τη εξασφαλίζεις εως και 60% παραπάνω δύναμη απορρόφησης. Η σακούλα είναι βασικό στοιχείο της αποδοτικής τεχνολογίας ηλεκτρικών σκουπών. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα στη σκούπα και να καλύπτει τις τεχνικές απαιτήσεις. Η ηλεκτρική σου σκούπα μπορεί να επιτύχει τη βέλτιστη απόδοση με γνήσιες σακούλες. Οι σακούλες PowerProtect βοηθούν ακόμα και τις σκούπες χαμηλής ισχύος να κάνουν καλή δουλειά, ακόμα κι όταν η σακούλα γεμίζει. Επιπλέον συμβάλλουν στη διατήρηση υψηλών επιπέδων υγιεινής, καθώς φιλτράρουν το 99,9% των μικροσωματιδίων και έχουν ένα πολύ πρακτικό και υγιεινό κλείσιμο όταν γεμίσουν. Επιπλέον, οι γνήσιες σακούλες Siemens προστατεύουν επίσης αποτελεσματικά το μοτέρ της ηλεκτρικής σας σκούπας, για να διασφαλίζεται μεγάλη διάρκεια ζωής της συσκευής.

Οφέλη καταναλωτή

  • Λιγότερη κούραση γιατί δε χρειάζεται να σκουπίζετε πολλές φορές στο ίδιο σημείο.
  • Άμεση ικανοποίηση για το αποτέλεσμα καθαρισμού λόγω της κορυφαίας απόδοσης.
  • Μεγαλύτερη ταχύτητα στο σκούπισμα.
  • Εξοικονόμηση χρημάτων με αλλαγές σακούλας ΜΟΝΟ όταν χρειάζεται και μόνο όταν γεμίσουν τα 5 λίτρα με σκόνη.
  • Χαμηλός θόρυβος κατά το σκούπισμα.
  • Εύκολο σκούπισμα χωρίς να ψάχνετε συνέχεια για πρίζες λόγω της μεγάλης ακτίνας δράσης 12m.
  • Άνεση και προστασία για τα έπιπλα σας με το soft bumper.

www.siemens-home.gr