Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στο Ατενέουμ

14.12.2010
Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στο Ατενέουμ από τις 13 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2010. Με μεράκι, αγάπη και υψηλή αισθητική στη μεγάλη αίθουσα του κτιρίου του στην οδό Αδριανού 3, θα στήσει και φέτος ένα ζεστό χαρούμενο κόσμο με ότι θα μπορούσε να ομορφύνει τις γιορτές.

Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να πλησιάζουν το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο Ατενέουμ προετοιμάζει, όπως κάθε χρόνο, το Παζάρι του. Με μεράκι, αγάπη και υψηλή αισθητική στη μεγάλη αίθουσα του κτιρίου του στην οδό Αδριανού 3, θα στήσει και φέτος ένα ζεστό χαρούμενο κόσμο με ότι θα μπορούσε να ομορφύνει τις γιορτές.

Μαρμελάδα βύσσινο και πορτοκάλι, φραμπουάζ και σύκο, αισθαντικό Κρητικό ρακί, πολύχρωμο μυρωδάτο ξύδι, άσπρο και κόκκινο κρασί, παραδοσιακό σπιτικό λικέρ, και γλυκά του κουταλιού, όλα υπέροχα φτιαγμένα από το Ατενέουμ.

Και βέβαια πολλά βιβλία, c.d. και DVD, χειροποίητα κοσμήματα, κεριά, ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα στολίδια και πολλά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους διεκδικούν το ενδιαφέρον όλων και προσφέρονται σε χαμηλές τιμές για την ενίσχυση των σπουδαστικών βοηθημάτων, των σεμιναρίων και των μουσικών εκδηλώσεων που κάθε χρόνο, από την ίδρυσή του, διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός φορέας Ατενέουμ.

Bazaar Athenaeum
13-31 Δεκεμβρίου 2010
Αδριανού 3, Θησείο (απέναντι από το σταθμό του τρένου)
Τηλ.210 3211987-49-55

Ώρες λειτουργίας: 11:00-19:00
Κυριακές και παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς: 11:00 ? 16:00