Craft , όπως λέμε μπύρα και καλό φαγητό

14.02.2001
Ξανθιά, κόκκινη, καστανή ή μαύρη, η μπύρα είναι ο αναμφισβήτητος νικητής του καλοκαιριού. Καταναλώνεται όλες τις ώρες, δροσίζει, ξεδιψάει και συνοδεύει όλα τα γεύματα.
Ξανθιά, κόκκινη, καστανή ή μαύρη, η μπύρα είναι ο αναμφισβήτητος νικητής του καλοκαιριού. Καταναλώνεται όλες τις ώρες, δροσίζει, ξεδιψάει και συνοδεύει όλα τα γεύματα. Στο εξωτερικό υπάρχει μια ολόκληρη κουλτούρα και φιλοσοφία γύρω από την παραγωγή μπύρας. Στην Ελλάδα, εκτός από τις τυποποιημένες μπύρες και τις εισαγόμενες που μπορούμε να δοκιμάσουμε στις μπυραρίες, μέχρι πρότινος δεν υπήρχαν ζυθοποιίες που να φτιάχνουν μικρής παραγωγής μπύρα, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.