Ninja TV Live ΙΙ από Νοέμβριο

06.10.2008
Θέατρο δε θα το έλεγες, αλλά έχει πολλή πλάκα! Στην περίπτωση του δεύτερου κατά σειρά Ninja TV Live, μιλάμε για απλή βλακεία και μηδενική αίσθηση κινδύνου, καθώς η ομάδα του Ninja TV επιστρέφει στο θέατρο, με την ίδια σύνθεση, την ίδια όρεξη για κράξιμο, αλλά και με νέο υλικό.

Θέατρο δε θα το έλεγες, αλλά έχει πολλή πλάκα!

Κάποιες φορές, το να συνεχίζεις παρά τα γιουχαρίσματα, το να έχεις υπομονή και επιμονή παρά τις απειλές κατά της σωματικής σου ακεραιότητας, δείχνει, δίχως άλλο, άτομο που πιστεύει με πάθος σε αυτό που κάνει.

Στην περίπτωση του δεύτερου κατά σειρά Ninja TV Live, μιλάμε για απλή βλακεία και μηδενική αίσθηση κινδύνου, καθώς η ομάδα του Ninja TV επιστρέφει στο θέατρο, με την ίδια σύνθεση, την ίδια όρεξη για κράξιμο, αλλά και με νέο υλικό. Οι υποκριτικές τους ικανότητές έχουν χειροτερέψει, η θεματολογία τους είναι διαφορετική, το νομικό τμήμα του Ninja TV είναι σε ετοιμότητα για πιθανά εξώδικα, αλλά δεν τους καίγεται καρφί.

Το Νοέμβριο λοιπόν, ξεκινάει το δεύτερο θεατρικό εγχείρημα του Ninja TV, στο θέατρο Αποθήκη - ναι... σε αυτό που παίζεται το «Σεσουάρ για δολοφόνους» και όχι, δεν το έχει κάποιος συγγενής που μας έκανε το κονέ - με τους Guy Krief, Δημήτρη Αναγνώστου, Stefano Gateley, με τον Νικήτα Κλιντ στη σκηνοθεσία και τον Dj Rico στη μουσική που έκαναν πέρυσι όλη την Ελλάδα περήφανη.

Παρουσίαση: Guy Krief, Δημήτρης Αναγνώστου, Στέφανος Gateley
Σκηνοθεσία: Νικήτας Κλιντ
Μουσική επιμέλεια: DJ Rico
Σκηνικά: Ηλίας Λεδάκης
Υπεύθυνος Παραγωγής: Νίκος Αθανασόπουλος
Δημόσιες Σχέσεις: Archangel Music
Επικοινωνία: Prologos Arts Marketing, 210-3424654

Η πρεμιέρα θα γίνει αρχές Νοεμβρίου
Δευτέρα - Τρίτη στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΘΗΚΗ