Ραντεβού στις τουαλέτες του ΒΙΟS!

17.09.2008
Η ομάδα ΑΣΙΠΚΑ μετά την πρώτη απόπειρα παρουσίασης της δουλειάς της πάνω στο βραβευμένο διήγημα της Λένας Κιτσοπούλου «ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ», εμφανίζεται πάλι, αλλά αυτή τη φορά στις τουαλέτες του ΒΙΟS, με τη νέα της δουλειά πάνω στο Τρίπτυχο του Muller...

Τι: ΟΜΑΔΑ ΑΣΙΠΚΑ // ΤΡΙΠΤΥΧΟ του Ηeiner Muller,
ΡΗΜΑΓΜΕΝΗ OΧΘΗ - ΜΗΔΕΙΑΣ ΥΛΙΚΟ - ΤΟΠΙΟ ΜΕ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ
Πότε: Πρεμιέρα Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008
Τόπος: BIOS Πειραιώς 84, Αθήνα
Τηλέφωνα κρατήσεων: 210-3425335 & 6930394959
Τιμή εισιτηρίου: €16,00 & €12,00 (φοιτητικό)
Διάρκεια: 55 λεπτά

Η ομάδα ΑΣΙΠΚΑ μετά την πρώτη απόπειρα παρουσίασης της δουλειάς της πάνω στο βραβευμένο διήγημα της Λένας Κιτσοπούλου «ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ», εμφανίζεται πάλι, αλλά αυτή τη φορά στις τουαλέτες του ΒΙΟS, με τη νέα της δουλειά πάνω στο Τρίπτυχο του Muller, (ΡΗΜΑΓΜΕΝΗ ΟΧΘΗ-ΜΗΔΕΙΑΣ ΥΛΙΚΟ-ΤΟΠΙΟ ΜΕ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ) σε μετάφραση Ελένης Βαροπούλου και σκηνοθεσία Δημήτρη Μπίτου από τις 6/10/08 κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9:00 και Παρασκευή μεταμεσονύκτια.

Η Ομάδα ΑΣΙΠΚΑ δύο καλοκαίρια τώρα, στα πλαίσια των προβών της επιλέγει ένα νησί για προετοιμασία και παρουσίαση "ανοιχτή πρόβα" ενός μέρους της δουλειάς που ανεβάζει το χειμώνα στην Αθήνα. Πέρσι με αφορμή των παράσταση Νυχτερίδες επισκέφτηκε τη Νίσυρο και παρουσίασε μια performance πάνω σε υλικό της παράστασης.

Φέτος με αφορμή την παράσταση που θα ανέβει, το ΤΡΙΠΤΥΧΟ του Ηeiner Muller, ΡΗΜΑΓΜΕΝΗ ΌΧΘΗ - ΜΗΔΕΙΑΣ ΥΛΙΚΟ - ΤΟΠΙΟ ΜΕ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ, η ομάδα ΑΣΙΠΚΑ αποτελούμενη από τους Ειρήνη Δράκου και Μάκη Τσινικόρη με σκηνοθέτη και ιδρυτή της ομάδας τον Δημήτρη Μπίτο, επέλεξε για ένα σημαντικό κομμάτι των προβών της την Αστυπάλαια.

Eκεί, πέρα από μια performance που παρουσίασε η ομάδα πάνω στο ποίημα του Έλιοτ από την Έρημη Χώρα - Κούφιοι Άνθρωποι, παρουσίασε και μια ανοιχτή πρόβα - παράσταση με αφορμή το κείμενο απ' το ΤΡΙΠΤΥΧΟ του Ηeiner Muller, στο χώρο της Ροδιάς. Η ανταπόκριση και το πλαισίωμα των ηθοποιών απ΄τον κόσμο, στο προαύλιο της Ροδιάς ήταν συγκινητικά. Τα κείμενα του Ηeiner Muller φαίνεται πως βρήκαν θέση ακόμη και στην καρδιά του καλοκαιριού στο προαύλιο μιας εκκλησίας στην Αστυπάλαια. Για να δούμε το χειμώνα στο BIOS.

Ταυτότητα & Data παράστασης
Μετάφραση: Ελένης Βαροπούλου,
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μπίτος
Παίζουν: Ειρήνη Δράκου, Πρόδρομος Τσινικόρης
Σκηνογραφία: Κυριακή Τσίτσα
Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα
Φωτογραφίες: Ιάκωβος Χατζησταύρου

Ημερομηνίες & ώρες παραστάσεων: Δευτέρες & Τρίτες στις 21.00
Παρασκευές στις 24.00