Ένα Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στο Ελ. Βενιζέλος

22.11.2013
Από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και για 33 ημέρες, χιλιάδες παιδιά και γονείς θα ταξιδέψουν στο μαγευτικό κόσμο των Χριστουγέννων, μέσα σε ένα ξεχωριστό θεματικό πάρκο, που διαμορφώνεται στο Metropolitan Expo.

Από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και για 33 ημέρες, χιλιάδες παιδιά και γονείς θα ταξιδέψουν στο μαγευτικό κόσμο των Χριστουγέννων, μέσα σε ένα ξεχωριστό θεματικό πάρκο, που διαμορφώνεται στο Metropolitan Expo.

Σε 12.000τ.μ. στεγασμένου χώρου θα ξεδιπλωθεί ένας Μαγικός Χριστουγεννιάτικος Κόσμος, για να τον ανακαλύψουν παιδιά όλων των ηλικιών. Ένα μεγάλο εντυπωσιακό παγοδρόμιο, το αγαπημένο σε όλους καρουζέλ, φουσκωτά, χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, θεατρικές & κινηματογραφικές παραστάσεις, το χωριό του Αϊ Βασίλη, καλλιτεχνικά εργαστήρια είναι μερικές από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει το «Christmas world» στο Metropolitan Expo.

Σε ένα παραδοσιακό ελληνικό σκηνικό, ο Άγιος Βασίλης θα υποδεχθεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του. Τα παιδιά θα δουν από κοντά την προετοιμασία των δώρων, θα γράψουν το δικό τους γράμμα με τις ευχές και τις επιθυμίες τους και θα φωτογραφηθούν μαζί του. Δύο κινηματογραφικές αίθουσες υψηλής τεχνολογίας θα προβάλουν συνεχώς δημοφιλείς χριστουγεννιάτικες παιδικές ταινίες και cartoons. Σε μια από τις αίθουσες η προβολή των ταινιών θα γίνεται με κλασσική μηχανή 35mm, ρετρό αισθητικής, η οποία θα είναι ορατή και θα αποτελεί από μόνη της αξιοθέατο.

Γνωστές θεατρικές παιδικές παραστάσεις με εορταστική θεματολογία θα παρουσιάζονται καθημερινά στο ειδικά διαμορφωμένο θέατρο του Christmas world, ενώ παράλληλα σε ειδικές σκηνές οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να παρακολουθούν καθημερινά καραγκιόζη και κουκλοθέατρο. Οι παραστάσεις θα συνοδεύονται από εργαστήρια κατασκευής φιγούρων καραγκιόζη και μαριονετών. Τα παιδιά θα παίζουν και θα μαθαίνουν στα δημιουργικά εργαστήρια, κατασκευάζοντας χριστουγεννιάτικα στολίδια και γλυκά σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με τη βοήθεια παιδαγωγών.

Το Παραδοσιακό Carousel, Ένα Παραμυθένιο Τρενάκι, Ο Αρκτικός Λαβύρινθος, Αληθινό Παγοδρόμιο, Η Παγοτσουλήθρα με τα Έλκηθρα, Η Γιγάντια Χιονόμπαλα, Τα Φουσκωτά Παιχνίδια, Η Πίστα με τα Ποδήλατα, 10 Φανταστικά Τραμπολίνο, Ένα Giga Bowling, Μοναδικά Ηλεκτρικά Αυτοκινητάκια, Κλασσικά Συγκρουόμενα Αυτοκινητάκια, Το Ροντέο με τον Τάρανδο, Η Μοναδική Περιπέτεια με τις Πιρόγες των Εσκιμώων και πολλές ακόμα δραστηριότητες.

Χιλιάδες παιδιά όλων των ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα μαγικό ταξίδι στο Christmas World, μέσα σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Παράλληλα, οι συνοδοί μπορούν να απολαύσουν την παραμονή τους στους χώρους εστίασης, στα rest areas, στις θεματικές πλατείες που έχουν διαμορφωθεί ειδικά γι αυτούς, με γευστικές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και ζεστά ροφήματα απ’ όλο τον κόσμο.

Ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι για όλη την οικογένεια...!!!

Στο Metropolitan Expo!
Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Ένα Χριστουγεννιάτικο ταξίδι
που ξεκινά την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ:

Το Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Ταξίδι θα ξεκινήσει την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013. Μέχρι την έναρξη των σχολικών διακοπών στις 20 Δεκεμβρίου, θα λειτουργεί μόνο Παρασκευή (απόγευμα 4-10μ.μ. ), Σάββατο και Κυριακή (10π.μ.-10μ.μ.). Επίσης τις καθημερινές θα δέχεται μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων και γυμνασίων.
Από 20 έως και 31 Δεκεμβρίου θα λειτουργεί καθημερινά από 10πμ. έως 10μ.μ.

Γενική είσοδος 3€
Πρόσβαση σε όλους του χώρους, προβολές ταινιών, θεατρικές παραστάσεις, καραγκιόζη, κουκλοθέατρο, εργαστήρια, events, παραμονή στο χωριό του Αϊ Βασίλη και πολλά άλλα.

Τιμή κουπονιού παιχνιδιού 2€
Όλα τα παιχνίδια απαιτούν 1 κουπόνι εκτός από:
Νερόμπαλες, φουσκωτά & bungee trampoline (2 κουπόνια)
Παγοδρόμιο (3 κουπόνια)

Δωρεάν parking

Στεγασμένος χώρος με ελεγχόμενη θερμοκρασία

Τηλέφωνο πληροφοριών
210 35 42 960