Μπόλιγουντ υπερθέαμα στο Badminton

27.12.2011
Μετά από τη μεγάλη επιτυχία των ταινιών Bollywood, το Bollywood Show είναι ένα χορευτικό show, που έχει ως πρότυπο τις φαντασμαγορικές, πολύχρωμες, πολυτελείς υπερ-παραγωγές του ινδικού κινηματογράφου.

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία των ταινιών Bollywood, το Bollywood Show είναι ένα χορευτικό show, που έχει ως πρότυπο τις φαντασμαγορικές, πολύχρωμες, πολυτελείς υπερ-παραγωγές του ινδικού κινηματογράφου.

Δημιουργήθηκε στο Παρίσι και παρουσιάζεται συνεχώς από το 2006, πάντα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η ιδέα της δημιουργίας του σόου στα πρότυπα των ταινιών Bollywood προέκυψε από τη γνωστή οικογένεια-δυναστεία της βιομηχανίας του Bollywood, τους περίφημους Merchants, γι αυτό και το πρώτο σόου έχει ονομαστεί «Merchants of Bollywood».

Το «Bollywood Show» προσφέρει στους θεατές μια ονειρική φυγή από την πραγματικότητα, και τους ταξιδεύει στην ψυχή της ινδικής κουλτούρας. Εμπνευσμένο από το Bollywood, αυτή την τεράστια βιομηχανία του σινεμά, των γεμάτων λάμψη και υπερβολή ταινιών, γεμάτο από χρώματα Ινδίας, ιστορίες αγάπης, όνειρα και ρομαντισμό, συνδυάζει χορό μουσική και τραγούδι με πολυτάλαντους και γεμάτους πάθος χορευτές και με τις περισσότερες χορεύτριες να προέρχονται από τα καλλιστεία επιλογής της Μις Ινδία της Γαλλίας.

Με τα πιο όμορφα τραγούδια του ινδικού σινεμά, και μέσα από μια έκρηξη χρωμάτων και φωτός, το Bollywood Show προσφέρει ένα καταπληκτικό θέαμα μοντέρνων και παραδοσιακών χορών, με τους χορευτές να αλλάζουν συνεχώς τα κοστούμια τα όποια είναι πάνω από 100, και προέρχονται από διαφορετικές περιοχές της Ινδίας, μιας χώρας τόσο πλούσιας πολιτισμικά, προσφέροντας συγκινήσεις και συναισθήματα χαράς, και μελαγχολίας.

Οι χορευτές και χορεύτριες, είτε μεμονωμένα είτε σε ζευγάρια ή ομαδικά, αλλάζοντας κάθε φορά χορογραφία, ξεδιπλώνουν, μέσα από υπέροχες σκηνές και ένα εκθαμβωτικό σόου τη γοητεία της Ινδίας, αποκαλύπτοντας μια Ινδία μοντέρνα και συνάμα παραδοσιακή.

Η σκηνοθεσία και η καλλιτεχνική διεύθυνση είναι του Γάλλο—Ινδού σκηνοθέτη, Mohan Delamourd.


BOLLYWOOD SHOW

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου
Στο Θέατρο Badminton
Ώρα έναρξης 21:00

Τιμές εισιτηρίων:
Φοιτητικό: 20€,
Γ΄ζώνη: 25€,
Β΄ζώνη: 35€,
Α΄ ζώνη: 40€,

Σημεία προπώλησης:
www.ticketnet.gr Τηλ: 210 88 40 600
• Public.
• Metropolis.