Η Θεσσαλονίκη κινείται ξανά σε χιπ χοπ ρυθμούς

08.12.2011
To Thessaloniki Hip Hop Festival 2011 θα διεξαχθεί στον πολυχώρο του Block33 την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011.

To Thessaloniki Hip Hop Festival 2011 θα διεξαχθεί στον πολυχώρο του Block33 την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011.

Το Thessaloniki Hip Hop Festival δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για το σταθερό ραντεβού εδώ και κοντά μία δεκαετία για τους απανταχού λάτρεις της Ηip Ηop κουλτούρας. Breakdance, Graffiti, DJing, Beatboxing και φυσικά MCing μοιράζονται στις δύο ημέρες που διαρκεί σε… άφθονες ποσότητες, καθιστώντας το ως ένα από τα πιο πλήρη και εντυπωσιακά φεστιβάλ urban κουλτούρας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρα τα Βαλκάνια.

9 χρόνια στην κορυφή γιατί:

Έκανε την αρχή σε μία εποχή που τα πάντα γύρω από το Hip Hop ήταν φοβισμένα.

Κέρδισε τον σεβασμό όλης της ελληνικής καλλιτεχνικής κοινότητας. Και δεν ξεκίνησε καν από την πρωτεύουσα.

Παρέμεινε στην γενέτειρα του την Θεσσαλονίκη παρά τις προτάσεις για το αντίθετο.

To αστικό καλλιτεχνικό πείραμα που ξεκίνησε δειλά στην αρχή το 2003 από την παρέα της Zoltan Tribe, ξεχωρίζει για τον παλμό, την ατμόσφαιρα και την συμμετοχή του κόσμου, και συνεχίζει να είναι φυτώριο ανάδειξης νέων καλλιτεχνών αλλά και βασικό φορέα ανάδειξης των κυρίαρχων τάσεων της urban culture ανά τον κόσμο. Φέτος φιλοδοξεί να αποδείξει ότι το THHF εκτός από Thessaloniki Hip Hop Festival δεν ονομάστηκε τυχαία και Taking Hip Hop Forward, καθώς δημιουργεί τις συνθήκες για να κάνει η κουλτούρα του Ηip Ηop στην Ελλάδα βήματα μπροστά.

Dope D.O.D, Calligraphist, Moriginal Champsystem –Νικήτας “X Ray” Κλιν, MC Yinka, Lowkey, Ευθύμης -A/E,Terror X Crew, Σκοτεινή Πλευρά , Εισβολέας/Γέλως, Άγνωστος Χειμώνας/Ταυτισμένος , Λάθος , Ψυχόδραμα07 είναι μερικά από τα φετινά ονόματα του φεστιβάλ. αναμένεται να προκαλέσουν και πάλι θετική έκπληξη, όπως μας έχουν συνηθίσει εδώ και 9 συναπτά έτη οι διοργανωτές του φεστιβάλ. Ονόματα αναγνωρίσιμα και διεθνώς καταξιωμένα επισκέπτονται την χώρα μας και συνήθως καταλήγουν…αγαπημένα του ελληνικού κοινού για πολλά χρόνια στη συνέχεια.

Info

http://www.thhf.gr

Που: Block33, Θεσσαλονίκη

Πότε: Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

Περισσότερες πληροφορίες για τους καλλιτέχνες που θα παίξουν στο φεστιβάλ εδώ

Για περαιτέρω διευκρινήσεις: Αλέξανδρος Σαλαμές- Τηλ.2310 521 923 & 6936 277 995

Mail. [email protected]