O Ανάδρομος Ερμής τέλειωσε και τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να κάνεις manifest - Ιδού γιατί

29.01.2024
O Ανάδρομος Ερμής τέλειωσε και τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να κάνεις manifest - Ιδού γιατί
Από τώρα μέχρι τις 2 Απριλίου όλοι οι πλανήτες θα κινούνται σε ορθή πορεία, πράγμα που θα ωφελήσει όλα τα ζώδια, σύμφωνα με τον αστρολόγο Kyle Thomas.

Τέρμα οι ανάδρομοι για λίγο καιρό. Για τους επόμενους μήνες οι ουρανοί θα είναι «καθαροί» και όλοι οι πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα θα κινούνται σε ορθή πορεία. Αυτό και μόνο σημαίνει πως όλα τα ζώδια θα ωφεληθούν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ την ίδια στιγμή θα αντιληφθούν ότι είναι πολύ πιο εύκολο να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

«Όλα τα ζώδια μπορούν αυτό τον καιρό να κάνουν manifest στην αγάπη, την επιτυχία και τις επιθυμίες του σε κάθε επίπεδο», λέει ο Thomas τονίζοντας, φυσικά την ανάγκη του «Συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Αρχικά τι σημαίνει κάνω Manifest;

Το manifesting είναι μια πρακτική που σου επιτρέπει να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου μέσω των σκέψεων, του οραματισμού, της έλξης, της πίστης και της δράσης. Με λίγα λόγια «Σκέψου έντονα αυτό που θέλεις και να δεις που όλα θα συνωμοτήσουν ώστε να συμβεί»! Βασική προϋπόθεση όμως είναι η δράση, η πράξη, η κίνηση. Το manifest δεν σημαίνει «κάθομαι και περιμένω να συμβεί το... θαύμα», αλλά «συγκεντρώνω όλη τη θετική μου ενέργεια και μαζί με τα όσα κάνω προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση φτάνω στο ποθητό ζητούμενο».

Οι χώρες με τις πιο ευτυχισμένες γυναίκες στον κόσμο - Σε αρκετά χαμηλή θέση η Ελλάδα

Γιατί τώρα;

Τρεις με τέσσερις φορές τον χρόνο ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και του μυαλού, φαίνεται να κινείται ανάποδα στον ουρανό. Η ανάδρομη αυτή πορεία του συχνά συνδέεται με αναστάτωση, καθυστερήσεις και απογοήτευση με τους ρυθμούς να γίνονται όλο και πιο αργοί. Από τις 27 Ιανουαρίου μέχρι και τις 2 Απριλίου όπου όλοι οι πλανήτες θα κινούνται στη σωστή πορεία τους, θα βρούμε ξανά τους σωστούς ρυθμούς ενώ όλα τα... σκαμπανεβάσματα και τα εμπόδια που ίσως ένιωθες από το Φθινόπωρο και μετά θα εξαφανιστούν.

5_42.png

Τώρα, λοιπόν, είναι η κατάλληλη ώρα για τα εξής:

Αύξησε το εισόδημά σου

Χρησιμοποίησε αυτόν τον χρόνο για να εστιάσεις στα οικονομικά, στα επιχειρηματικά σου σχέδια και στους επαγγελματικούς σου στόχους, γιατί πιθανότατα θα είσαι στην κατάλληλη θέση να το κάνεις. «Όλες οι οικονομικές αποφάσεις, οι επενδύσεις και οι αγορές θα γίνουν σε πιο σταθερό έδαφος», υποστηρίζει ο Thomas, τονίζοντας ωστόσο, σε περίπτωση που δεν νιώθεις ασφαλής με τις γνώσεις σου επί του θέματος «να συμβουλευτείς οπωσδήποτε έναν οικονομικό σύμβουλο ή λογιστή».

Άνοιξε την καρδιά σου στην αγάπη

Χάρη στη στενή ευθυγράμμιση της Αφροδίτης και του Άρη στον ουρανό, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουν μερικές σχέσεις τώρα, όμως αυτό αφορά νέες σχέσεις και όχι αναθερμάνσεις παλαιότερων. Σημείωσέ το καλά αυτό. Τ' αστέρια ευνοούν νέα ξεκινήματα και όχι «αναμασήματα» παλιών!

Η τύχη - και τ' άστρα- είναι (επιτέλους) με την πλευρά των singles για μια νέα αρχή αλλά και για μακροπρόθεσμα σχέδια σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Μία μετακόμιση, ένας αρραβώνας, ένας γάμος... Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για τη μεγάλη απόφαση.

Σιωπηλό περπάτημα: Γιατί είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την ψυχική και συναισθηματική σου ευεξία

Κάνε νέα επαγγελματική αρχή και μακροπρόθεσμα σχέδια

Ο Κρόνος (ο πλανήτης των δομών και της επιμονής) πορεύεται ευθεία μπροστά και αυτό από μόνο του «λειτουργεί υπέρ σου», επειδή ο Κρόνος «συχνά συνδέεται με μακροπρόθεσμες αποφάσεις, σημαντικές επιχειρηματικές επιλογές και φιλοδοξίες».

Σύμφωνα με τον Thomas, τώρα είναι η ώρα να «χτυπήσεις», εάν αναζητάς την κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις μια νέα εταιρεία, να υπογράψεις ένα συμβόλαιο, να κλειδώσεις τις διαπραγματεύσεις».

Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα

Ο Δίας (ο πλανήτης των θαυμάτων και της επέκτασης) θα «περιστρέφεται σαν ιερό αστέρι από πάνω μας» αυτό τον καιρό, λέει ο Thomas, πράγμα που σημαίνει ότι «θα σε βοηθήσει να κάνεις πραγματικότητα ό,τι ονειρεύεσαι».

Ως εκ τούτου, σε περίπτωση που δεν έχεις ξεκάθαρες προθέσεις για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε, τώρα είναι η ώρα να το κάνεις. «Δείξε στο σύμπαν τι θέλεις, κάνε το manifest και είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψεις ότι ξαφνικά βρίσκεσαι στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή».

0_7.png

Ξεκλείδωσε την πνευματικότητά σου

Ο Ποσειδώνας (ο πλανήτης του πνεύματος και των συνδέσεων της αδελφής ψυχής) θα σου χαμογελάσει επίσης αυτό τον καιρό, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξεκλειδώσει την εσωτερική μαγεία και τη διαίσθησή σου, επιτρέποντάς σου να συνδεθείς πιο βαθιά με την ψυχή σου. Μην αντιδράσεις σε αυτό. Μόνο κερδισμένος θα βγεις.

Η πρακτική αυτή θα σου δώσει αυξημένη αντίληψη για τον κόσμο γύρω σου και τελικά θα νιώσεις πιο ισορροπημένος και ευθυγραμμισμένος με το κέντρο σου. Άνοιξε και τα μάτια της ψυχής για να εκμεταλλευτείς αυτή τη συγκυρία με τον καλύτερο και πιο ολιστικό τρόπο.

8 αλήθειες που παραβλέπεις σε νεότερη ηλικία, αλλά μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου

Εκμεταλλεύσου αυτό το κενό μεταξύ ανάδρομων

Ο,τιδήποτε πήρε μια σειρά τους τελευταίους μήνες και ένιωσες ότι έμεινε στάσιμο, τώρα θα διευθετηθεί, λένει οι αστρολόγοι. Γι' αυτό και μόνο είναι υψίστης σημασίας να αδράξεις την ημέρα μέχρι και την 1η Απριλίου», τονίζει ο Thomas καθώς από εκεί και πέρα, όλο το υπόλοιπο έτος θα είναι γεμάτο με κάποια μορφή πλανητικής ανάδρομης πορείας, που πιθανότατα θα επιβραδύνει τη ζωή, τις σχέσεις και τα σχέδιά σου.

Η πιο μεγα΄λη ώρα είναι τώρα, λοιπόν. Μην τη χάσεις!

Τελευταία τροποποίηση στις 29.01.2024 - 15:12