Δείτε το ειδυλλιακό «καταφύγιο» των Σταυροπούλου- Χατζηπαναγιώτη στη Μάνη [photos]

07.09.2016
Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι πραγματικά αχώριστοι. Αυτό που τους δένει είναι σίγουρα κάτι πολύ παραπάνω από φιλία, είναι κάτι σχεδόν? καρμικό. Οι δυο τους εδώ και μερικά χρόνια έχουν δημιουργήσει το προσωπικό τους «καταφύγιο» στις πλαγιές του Ταϋγετου στη Μάνη, στη πανέμορφη Σάντοβα.

Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι πραγματικά αχώριστοι. Αυτό που τους δένει είναι σίγουρα κάτι πολύ παραπάνω από φιλία, είναι κάτι σχεδόν… καρμικό. Οι δυο τους εδώ και μερικά χρόνια έχουν δημιουργήσει το προσωπικό τους «καταφύγιο» στις πλαγιές του Ταϋγετου στη Μάνη, στη πανέμορφη Σάντοβα.

«Είχαμε πάρει πριν από αρκετά χρόνια ένα κτήμα στην αρχή της μεσσηνιακής Μάνης, στον Κάμπο, και προχωρήσαμε σε μια επένδυση. Κάνουμε ένα μικρό αγροτοτουριστικό κτήμα. Μπορεί να πηγαίνει κάποιος να ενοικιάσει ένα δωμάτιο, στούντιο – στο σύνολο τους είναι 5 θα έχει την ησυχία του, το μποστάνι του απέξω, να μπορεί να κόψει την ντομάτα του να φάει, ενώ έχει και υπέροχη θέα. Είναι ένα κτήμα όπου έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στο βιολογικό προσανατολισμό του, δεν χρησιμοποιούμε φάρμακα στα φυτά, τα λουλούδια και τα μποστάνια μας, δεν χρησιμοποιούμε χημικά. Μόνο νεράκι, χώμα και τον υπέροχο ήλιο της Μάνης», είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή του ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στο Λοιπόν.

Ο ηθοποιός Ιβάν Σβιτάιλο, επισκέφθηκε κάποια στιγμή το μέρος αυτό και ανέβασε σχετικές φωτό στα social media!