Στενό τζιν; Φαρδύ τζιν; Να πώς θα το φέρεις στα μέτρα σου, μόνη σου

25.03.2024
Στενό τζιν; Φαρδύ τζιν; Να πώς θα το φέρεις στα μέτρα σου, μόνη σου
Είναι επίσης ο τέλειος τρόπος να νιώσεις λίγο πιο άνετα μέσα στα ρούχα σου, αν έβαλες 1-2 κιλάκια. Ή αν... τα έχασες!

Λατρεύεις το τζιν σου αλλά δεν έχει την τέλεια εφαρμογή; Ίσως πρόκειται για κάποιο vintage κομμάτι που αγάπησες αλλά είναι ένα νούμερο διαφορετικό από το δικό σου. Μήπως έχασες κάποια κιλά από τότε που το αγόρασες ή, αντίθετα πήρες μερικά; Μην απελπίζεσαι και κυρίως, μην βιαστείς να αλλάξεις το σώμα σου, αν αυτό δεν είναι αυτό που θέλεις. Τα ρούχα πρέπει να ταιριάζουν στο σώμα σου και όχι το σώμα σου στα ρούχα!

Υπάρχουν όμως εύκολοι τρόποι να μικρύνεις ένα φαρδύ τζιν και να ανοίξεις ένα στενό! Διάβασε παρακάτω, πριν να το πας στη μοδίστρα...

5 ενδυματολογικά κόλπα για το ιδανικό ντύσιμο αν έχεις «γεμάτα» μπράτσα

Αν το τζιν σου είναι πολύ μεγάλο...

...κάνε μία πλύση με καυτό νερό

Αν το τζιν σου φάρδυνε με τη χρήση, βάλτο απλά στο πλυντήριο στους 60 βαθμούς. Προτίμησε αυτή τη μέθοδο αν το τζιν σου είναι 100% βαμβακερό, χωρίς ελαστάνη. Απόφυγε να χρησιμοποιήσεις μαλακτικό.

...ράψε ένα μικρό κομμάτι λάστιχο στη μέση

Αν σού είναι φαρδύ στη μέση, δοκίμασε το εξής κόλπο: ράψε ένα κομμάτι φαρδύ λάστιχο στην εσωτερική και πίσω πλευρά της μπάσκας του παντελονιού και δες το να συρρικνώνεται μαγικά.

5 ενδυματολογικές επιλογές μπορεί να σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη από την ηλικία σου

Αν το τζιν σου είναι πολύ στενό

...ψέκασέ το με νερό και τράβηξέ το

Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να φέρεις στα μέτρα σου ένα ελαστικό τζιν που έχει μικρύνει. Προτίμησε το νερό να είναι χλιαρό και με προσοχή τράβηξέ το ενώ είναι νωπό. Τράβηξέ τα σε κάθε κατεύθυνση και ξανάβρεξέ το με χλιαρό νερό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

...κάτσε σε μια μπανιέρα με ζεστό νερό ενώ το φοράς

Ένας άλλος τρόπος να ανοίξεις το τζιν σου (και να διασκεδάσεις, παράλληλα) είναι να το φορέσεις και να κάτσεις για λίγο μέσα σε μπανιέρα γεμάτη ζεστό νερό. Βγάλε το τζιν και άστο να στεγνώσει.

Τελευταία τροποποίηση στις 25.03.2024 - 00:52