Αρχαίοι αστροναύτες

09.03.2001
Σύμφωνα με τη θεωρία, εξωγήινα όντα που επισκέφτηκαν κατά την αρχαιότητα τη γη, ζευγάρωσαν με ανθρώπινα όντα και τους δίδαξαν επιστήμες, τεχνολογιες και μυστική σοφία, ενώ συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να παρακολουθούν την πρόοδο της ανθρώπινης φυλής. Μέχρι σήμερα, σώζονται σε διάφορα μέρη του κόσμου αρχαίες ζωγραφιές και καλλιτεχνικά αντικείμενα που παρουσιάζουν εξωγήινους θεούς που κατεβαίνουν από τον ουρανό.
Σύμφωνα με τη θεωρία, εξωγήινα όντα που επισκέφτηκαν κατά την αρχαιότητα τη γη, ζευγάρωσαν με ανθρώπινα όντα και τους δίδαξαν επιστήμες, τεχνολογιες και μυστική σοφία, ενώ συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να παρακολουθούν την πρόοδο της ανθρώπινης φυλής.
Μέχρι σήμερα, σώζονται σε διάφορα μέρη του κόσμου αρχαίες ζωγραφιές και καλλιτεχνικά αντικείμενα που παρουσιάζουν εξωγήινους θεούς που κατεβαίνουν από τον ουρανό.
Η ίδια ερμηνεία προτάθηκε και σαν ερμηνεία των καταπληκτικών φυσικών άθλων που επιτέλεσαν αρχαίοι λαοί, όπως η κατασκευή των πυραμίδων της Αιγύπτου και του Στόουνχενζ της Αγγλίας, καθώς και των θρυλικών αλλα αναπόδεικτων ακόμη πολιτισμών της Ατλαντίδας και της Λεμουρίας.
(Lexitel)