Μπήκαμε στους Ιχθείς: Ιδού 10 celebrities, χαρακτηριστικά παραδείγματα του ζωδίου του νερού

22.02.2021
Μπήκαμε στους Ιχθείς: Ιδού 10 celebrities, χαρακτηριστικά παραδείγματα του ζωδίου του νερού
Ως το 12ο ζώδιο στο ζωδιακό κύκλο, το πιο εκτιμημένο χαρακτηριστικό του Ιχθύ είναι ότι είναι απίστευτα υπομονετικός. Ωστόσο αυτή η αιθέρια ύπαρξη δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να την καταπιέσει. Η μεταβλητή φύση της, το εμποδίζει να συμβεί. Για να κατανοήσεις καλύτερα τα χαρακτηριστικά αυτού του ιδιαίτερου ζωδίου, ακολουθεί μια λίστα με 10 διασημότητες που αποτελούν τέλεια παραδείγματα ενέργειας Ιχθύων.

Rihanna- 20 Φεβρουαρίου 1988

Η διαβόητη -άτακτη- βασίλισσα της Καραϊβικής. Η Rihanna είναι το συνώνυμο της δημιουργικότητας. Ακριβώς ως Ιχθύς, χωρίς να λέει πάρα πολλά, καταγράφει ακριβώς αυτό που όλοι αισθανόμαστε.

Dakota Fanning - 23 Φεβρουαρίου 1994

Η Dakota είναι μία από τις πιο κλασικές περιπτώσεις Ιχθύων. Η χαλαρή παρουσία της και τα φανταστικά μάτια της, κοσμούν κάθε οθόνη όπου και αν έχει βρεθεί.

Justin Bieber - 1η Μαρτίου 1994

Ο πρώην έφηβος ποπ σταρ Justin Bieber ως Ιχθύς έπρεπε να αμυνθεί. Άλλωστε οι Ιχθείς είναι συνηθισμένο να επιλέγουν το μαρτύριο. Εντάξει, ίσως να φαίνεται κάπως "υπερδραματικό", αλλά ο Justin χρειάστηκε να υπομείνει "τα δεινά των Ιχθύων", κάτι που έκανε το 2010.

Millie Bobby Brown - 19 Φεβρουαρίου 2004

Το αστέρι του Stranger Things γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου, για αυτόν τον λόγο είχε δηλώσει κάποτε «Είμαι στην αιχμή του Υδροχόου και των Ιχθύων ... όμως, σχετίζομαι περισσότερο με τους Ιχθείς».

Drew Barrymore - 22 Φεβρουαρίου 1975

Η Drew Barrymore λατρεύει να προσφέρει ως Ιχθύς για αυτό είναι πλέον πρέσβειρα του Παγκόσμιου Προγράμματος Τροφίμων. Για αυτό και την εκτιμήσαμε ακόμα περισσότερο.

Sharon Stone - 10 Μαρτίου 1958

Οι Ιχθείς συνήθως ευδοκιμούν σε καταστάσεις όπου είναι σε θέση να είναι δημιουργικοί και να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους, όπως η Stone στην πολυετή καριέρα της.

Daniel Craig - 2 Μαρτίου 1968

Ο ηθοποιός, ο οποίος ερμνήνευσε τον James Bond για περισσότερο από μια δεκαετία, ενσωματώνει το χαρακτηριστικό των Ιχθύων να εστιάζουν σε μια ικανότητα και να την τελειοποιούν.

Jon Bon Jovi - 2 Μαρτίου 1962

Οι Ιχθείς είναι συνήθως εξαιρετικά δημοφιλείς κάτι που συμβαίνει βέβαια και με τον Jon Bon Jovi.

Bruce Willis - 19 Μαρτίου 1955

Ο σκληρά εργατικός σταρ γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου, κοντά στο όριο με τον Κριό. Ο πρωταγωνιστής του Die Hard έχει βασικούς ρόλους σε περισσότερες από 60 ταινίες, κάτι που τον καθιστά τόσο δημιουργικό όσο και εργατικό.

Javier Bardem - 1 Μαρτίου 1969

Οι Ιχθείς είναι γνωστό ότι διοχετεύουν τα συναισθήματα και το πάθος τους σε καλές αιτίες, όπως κάνει ο Bardem με τον ακτιβισμό του και τους αγώνες του για την αλλαγή του κλίματος και την προστασία του περιβάλλοντος.