Έκλειψη Σελήνης σήμερα: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

30.11.2020
Έκλειψη Σελήνης σήμερα: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο
Ετοιμάσου για ένα ισχυρό σεληνιακό γεγονός για να ολοκληρώσεις έναν ακόμη αστρολογικά έντονο μήνα, καθώς η πανσέληνος που θα έχουμε στις 30 Νοεμβρίου θα είναι επίσης και μια σεληνιακή έκλειψη. Όταν μια έκλειψη αναμιγνύεται με την ενέργεια μιας πανσελήνου, έχει την τάση να φέρνει απροσδόκητες ανακοινώσεις, σοκαριστικές αποκαλύψεις και ξαφνικές καταλήξεις ή αρχές. Ωστόσο, για τα ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την έκλειψη της πανσελήνου του Νοεμβρίου 2020, αυτή η έκλειψη πιθανότατα θα είναι πιο χαλαρή. Ας δούμε ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη σεληνιακή έκλειψη, σύμφωνα με τη Nina Kahn του Bustle

.Κριός

Με τα email από τη δουλειά να πλημμυρίζουν τα εισερχόμενά σου και τις υπενθυμίσεις ημερολογίου να εμφανίζονται κάθε ώρα, θα είναι εύκολο να αισθάνεσαι ζαλισμένη κάτω από αυτήν την έκλειψη, Κριέ. Κάποια συμβουλή; Βάλε το τηλέφωνό σου σε αθόρυβη λειτουργία. «Είσαι σε διάθεση να ξεφύγεις από τις ανησυχίες και τις γρήγορες δραστηριότητες του κόσμου σου», λέει η αστρολόγος Lisa Stardust στο Bustle. Η έκλειψη πιθανότατα θα επιφέρει κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά σου ούτως ή άλλως, οπότε μην ασχολείσαι πολύ με την τρέχουσα λίστα υποχρεώσεων.

Καρκίνος

Αυτά τα συναισθήματα της πανσελήνου σε επηρεάζουν πιο ανεπαίσθητα από το συνηθισμένο, Καρκινάκι, αλλά θα είναι ακόμα σημαντικό να χαλαρώσεις λίγο και να αφήσεις στον εαυτό σου επιπλέον χώρο για να ενσωματώσεις τις υποσυνείδητες σκέψεις που έχεις για την πραγματικότητα που ζεις. Θα νιώσεις την ενέργεια να αλλάζει με έναν πιο μυστικιστικό και εσωτερικό τρόπο κάτω από αυτόν το ουράνιο φαινόμενο, οπότε απομακρύνσου προσωρινά από τις κοινωνικές σου ευθύνες και έλα σε επαφή περισσότερο με τα όνειρά και το πνεύμα σου.

Ζυγός

Η ενέργεια μιας έκλειψης είναι πάντα απρόβλεπτη, οπότε, Ζυγέ, θα είναι δύσκολο να δούμε τον δρόμο που είναι μπροστά μας με σαφήνεια. Εντάξει! «Το μυαλό σου ανοίγει, σε κάνει να θέλεις να κάνεις μια σε βάθος ανάγνωση ή μελέτη για να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου», λέει η Stardust. Δεν έχεις τον έλεγχο των αλλαγών που προκαλούνται από την πανσέληνο η οποία βρίσκεται μπροστά, οπότε αφιερώσου να εξερευνήσεις ενεργά νέα ψυχικά εδάφη και να ακολουθήσεις τα πράγματα που προκαλούν το ενδιαφέρον σου, διασφαλίζοντας ένα λαμπρό μέλλον, ανεξάρτητα από τα εμπόδια που ρίχνονται στο δρόμο σου.

Αιγόκερως

Ως σύμβολο της γης, η σταθερότητα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσένα, Αιγόκερίνα, γι 'αυτό και οι αναταραχές αυτής της έκλειψης της πανσελήνου μπορεί να είναι εξαιρετικά αποπροσανατολιστικές. Αλλά αντί να προσπαθείς διανοητικά να κάνεις ένα αδύνατο κατάλογο εργασιών, κράτα μια απόσταση και άφησε το σύμπαν να προσαρμόσει τα πράγματα για εσένα. Μην αισθάνεσαι ένοχη δίνοντας προτεραιότητα στην αυτο-φροντίδα. Αν αφιερώσεις χρόνο για να ξεκουραστείς, θα είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις τυχόν προκλήσεις μετά την έκλειψη, με μια ανανεωμένη αίσθηση δύναμης και ζωτικότητας.