Τα 4 ζώδια που θα ζήσουν υπέροχες ερωτικές στιγμές μέχρι τον Ιούλιο

27.05.2020
Τα 4 ζώδια που θα ζήσουν υπέροχες ερωτικές στιγμές μέχρι τον Ιούλιο
Η 13η Μαΐου σηματοδότησε μια μεγάλη αστρολογική μετατόπιση στις ερωτικές μας ζωές, γιατί αυτή είναι η μέρα που η Αφροδίτη ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία της και άρχισε να προκαλεί σύγχυση σε όλες τις ρομαντικές καταστάσεις μας. Όμως την ίδια μέρα που ο πλανήτης της αγάπης ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του, ο δυναμικός πλανήτης του σεξ, ο Άρης μπήκε στους Ιχθείς, όπου θα μείνει μέχρι τις 29 Ιουνίου - πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα ζώδια θα αισθανθούν κάποιες αλλαγές στην καρδιά τους και στα υπνοδωμάτια τους μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Καθώς ο Άρης κολυμπά στα συναισθηματικά νερά των Ιχθύων, όλοι έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε το σεξ (με παρέα ή σόλο) ως μια πιο υπερβατική και φαντασιακή εμπειρία. Ρίξε μια ματιά στους τρόπους με τους οποίους ο Άρης στους Ιχθείς επηρεάζει περισσότερο τη σεξουαλική ζωή των παρακάτω 4 ζωδίων.

Λέων

Ο Άρης στους Ιχθείς αυξάνει σε δεκαπλάσιο ρυθμό τα επίπεδα οικειότητας στη σεξουαλική σου ζωή. Δεν ψάχνεις για ρηχές σχέσεις καθώς ενδιαφέρεσαι πολύ να απολαύσεις τις σαρκικές σου επιθυμίες με έναν βαθύ και μεταμορφωτικό τρόπο αντί για απλή διασκέδαση. Αλλά επειδή αυτή η διέλευση μπορεί επίσης να σε κάνει πιο παθητική, βεβαιώσου ότι έχεις ανοιχτές και ειλικρινείς συζητήσεις με το σύντροφο σου σχετικά με τα όρια σου καθώς εξερευνάς πολλές πτυχές και ταμπού της σεξουαλικότητάς σου, ειδικά εάν αποφασίσεις να αρχίσεις να γίνεσαι πιο πειραματική.

Παρθένος

Αισθάνεσαι έντονα όλα τα συναισθήματα στη σχέση σου αυτή τη στιγμή και ενώ αυτό μπορεί σίγουρα να οδηγήσει σε ορισμένες συναισθηματικές συγκρούσεις και παθητικές επιθετικές συμπεριφορές, στη διάρκεια αυτής της διέλευσης του Άρη, μπορεί επίσης να αναζωογονήσει πλήρως τη σεξουαλική σπίθα μεταξύ σας. Εάν έχεις σχέση, πιθανότατα θα συνειδητοποιήσεις ότι το σεξ μπορεί να είναι ένα σημαντικό σημείο σύνδεσης για να σε βοηθήσει να κατανοήσεις τα συναισθήματα του άλλου αυτή τη στιγμή. Εάν είσαι single, μπορεί να βρεθείς σε περισσότερο μονογαμική διάθεση, ίσως με την επιθυμία να πλησιάσεις σεξουαλικά μια ιδιαίτερη περίπτωση και λίγο λιγότερο με το να παίζεις παιχνίδι με πολλούς.

Σκορπιός

Νιώθεις σέξι και απόλυτα έτοιμη να κάνεις το φλερτ σου, Σκορπίνα. Οποιαδήποτε εμπειρία που σου φέρνει ευχαρίστηση είναι μια εμπειρία στην οποία είσαι ανοιχτή αυτήν τη στιγμή, οπότε διασκεδαστικές και ανάλαφρες σεξουαλικές συναντήσεις είναι σίγουρα αυτό που αναζητάς. Η διατήρηση των χαμηλών τόνων είναι πιθανώς ιδανική, καθώς λαχταράς ποικιλία και ελευθερία στη σεξουαλικότητά σου. Ωστόσο, πρόσεξε τη συναισθηματική σύνδεση που μπορεί εύκολα να προέλθει από το σεξ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το άνοιγμα αυτού του μέρους του εαυτού μας σε κάποιον άλλο είναι πάντα ευάλωτο, οπότε βεβαιώσου εκ των προτέρων ότι είσαι εντάξει με τους συντρόφους σου για το φινάλε. Η ειλικρίνεια και η δεκτικότητα κάνουν τα πάντα πιο θερμά.

Ιχθείς

Με τον σέξι Άρη να επισκέπτεται το ζώδιο σου, αισθάνεσαι το πάθος σε όλες τις πτυχές της ζωής σου αλλά περιμένεις ότι η σεξουαλική σου ζωή θα είναι ιδιαίτερα καυτή. Είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση (που είναι απόλυτα γοητευτική για τυχόν πιθανούς συντρόφους) και θα είσαι σε θέση να μεταφέρεις εύκολα αυτή την αυτοπεποίθηση και στην κρεβατοκάμαρα. Μεγιστοποίησε αυτήν την ενέργεια, φροντίζοντας να αφιερώσεις χρόνο για να εκφράσεις τις επιθυμίες σου πιο ανοιχτά - η ευχαρίστησή σου πρέπει να γίνει προτεραιότητα! Είναι εύκολο για εσένα να είσαι παθητική, αλλά θα περάσεις καλύτερα όταν ανοιχτείς και εκφράσεις τις ανάγκες σου και τώρα είναι μια υπέροχη στιγμή για να το προσπαθήσεις.