Οι 6 αστρολογικοί συνδυασμοί με την πιο καυτή σεξουαλική χημεία

25.05.2020
Οι 6 αστρολογικοί συνδυασμοί με την πιο καυτή σεξουαλική χημεία
Γιατί ναι. Τ' άστρα έχουν κάτι να πουν και σε αυτό το ζήτημα. Δες τα "ζευγάρια" που έχει ξεχωρίσει η Tayi Sanusi του Elite και κρίνε αναλόγως!

Ταύρος και Καρκίνος

Η ασφάλεια και η προστασία είναι οι βασικές αρχές τόσο στον Καρκίνο όσο και τον Ταύρο, κάτι που κάνει τη χημεία μεταξύ αυτών των δύο απόλυτα εκρηκτική. Ο δεσμός εμπιστοσύνης τους θα τους επιτρέψει να παραδώσουν πλήρως το σώμα και το μυαλό τους ο ένας στο άλλον και δεν υπάρχει κάτι πιο σέξι από αυτό.

Τοξότης και Δίδυμοι

Η σεξουαλική χημεία μεταξύ του Τοξότη και του Δίδυμου τροφοδοτείται από την κοινή τους ανάγκη για διανοητική διέγερση. Από την πρώτη επαφή, αυτοί οι δύο θα κολλήσουν ο ένας με τον άλλον σαν μαγνήτες. Ο αυθορμητισμός των Δίδυμων θα αναδείξει επίσης την παιχνιδιάρικη πλευρά του Τοξότη.

Καρκίνος και Σκορπιός

Η συναισθηματική σύνδεση είναι απαραίτητο στοιχείο του καταπληκτικού σεξ όσον αφορά τον Καρκίνο. Ενώ τα ντροπαλά καβούρια μπορεί να τρομοκρατούνται από την υπερβολική σεξουαλική ενέργεια του Σκορπιού, εάν ο Σκορπιός μπορεί να επιβραδύνει, κάπως, τα πράγματα, η χημεία μεταξύ αυτών των δύο θα είναι αναμφισβήτητη.

Ζυγός και Υδροχόος

Ο Ζυγός θα προσελκύσει αμέσως την εμπιστοσύνη και την ιδιομορφία του Υδροχόου. Αυτό που κάνει αυτή τη σεξουαλική ένωση τόσο ισχυρή θα είναι η εκλεκτική προσέγγιση του Υδροχόου στο σεξ, η οποία θα σαγηνεύσει τον Ζυγό.

Λέων και Κριός

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η φυσική προτίμηση του Λέοντα στο να υποδύεται επεκτείνεται και στη σεξουαλική του ζωή. Ευτυχώς, ο παθιασμένος Κριός λατρεύει μια καλή παράσταση και θα είναι σε θέση να ταιριάξει με το φλογερό πάθος του Λέοντα.

Ιχθείς και Σκορπιός

Τόσο ο Σκορπιός όσο και οι Ιχθείς έχουν ισχυρή σεξουαλική ενέργεια και θα νιώσουν σαν στο σπίτι τους ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Η αγάπη των Ιχθύων για πειραματισμό στο κρεβάτι συνδυάζεται τέλεια με την επιθυμία του Σκορπιού για πάθος και ένταση. Εάν αυτοί οι δύο καταφέρουν να βγουν έξω από την κρεβατοκάμαρα, θα καταφέρουν να παίξουν και σε πνευματικό επίπεδο.