Τα άστρα φταίνε: Ιδού τα 3 ζώδια που αργούν να πουν το «Σ ’αγαπώ»

13.02.2019
Τα άστρα φταίνε: Ιδού τα 3 ζώδια που αργούν να πουν το «Σ ’αγαπώ»
Αν δεν το ακούσεις και τώρα, ενόψει Αγίου Βαλεντίνου μη σκας πριν δεις αν υπάρχει άλλη εξήγηση -εκτός από την εύλογη!!!

«Δεν έχω πει ποτέ πρώτη το "Σ 'αγαπώ". Δεν το λέω αυτό με περηφάνια, είναι όμως ακριβώς η αλήθεια. Μου παίρνει πολύ χρόνο για να αποφασίσω πώς αισθάνομαι για τα πράγματα, και όσο πιο σημαντικά και έντονα είναι, τόσο περισσότερο χρειάζομαι για να ταξινομήσω τα συναισθήματά μου. Αυτός είναι ο Παρθένος μέσα μου. Χρειάζομαι πολύ χρόνο επεξεργασίας - χρόνο για να ζυγίσω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και τι αντίκτυπο θα έχουν τα συναισθήματά στη σχέση μου. Αλλά αυτό είναι επειδή ο Παρθένος είναι ένα από τα ζώδια που χρειάζονται πολύ χρόνο για να πουν "Σ’ αγαπώ"».

Αυτό το διάβασες; "Σ' αγαπώ" - 5 σημάδια ότι δεν πρέπει να το πεις ακόμη

Εάν ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια μπορεί και αυτά τα λόγια να σε εκφράζουν. Αλλά αν αυτή τη στιγμή βγαίνεις με κάποιον που μπορεί να ανήκει σε κάποιο από αυτά τα ζώδια και αισθάνεσαι απογοητευμένη επειδή δεν έχεις ακούσει ακόμα το «Σ’αγαπώ», θυμήσου: Αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν αισθάνεται ήδη έτσι. Ίσως χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να φτάσει σε μια φάση όπου νιώθει έτοιμος να το πει δυνατά. Έτσι μην το βάζεις κάτω – αξίζει η αναμονή.

Διάβασε επίσης: Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω τι πιθανότητες έχεις να γίνεις δισεκατομμυριούχος

Αυτά τα τρία ζώδια σύμφωνα με το Εlite daily που αργούν πάντα να πουν τις μαγικές αυτές λεξούλες. Και μην φοβάσαι. Η υπομονή είναι αρετή!

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

‘Εχοντας ως κυρίαρχο τον πλανήτη της επικοινωνίας τον Ερμή, ο Παρθένος δεν παίρνει στα ελαφρά αυτές τις δύο λέξεις, οπότε να ξέρεις εγγυημένα ότι όταν σου πει το «Σ’αγαπώ» θα έχει βγει κατευθείαν από την καρδιά του.

Aιγόκερως (22 Δεκέμβριου- 19 Ιανουαρίου)

Πρώτα πρέπει να είναι σίγουρος ότι αυτή που βγαίνει μαζί του είναι κάποια που θα είναι μακροπρόθεσμα, ίσως και για μια ζωή μαζί του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Αιγόκερως είναι τόσο δύσκολο να πει το «Σ’ αγαπώ». Θέλει να γνωρίζει με βεβαιότητα ότι όποια κι αν είναι, αξίζει πλήρως την προσπάθεια.

Yδροχόος (20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου)

Ο Υδροχόος, το «Σ’ αγαπώ» το λέει εύκολα - τελικά. Έχει μεγάλη καρδιά και κάνει για τους μεγάλους έρωτες και αφοσιωμένους συντρόφους, αλλά μόνο όταν είναι έτοιμος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτό το ζώδιο έχει ως χαρακτηριστικό το απόλυτα ελεύθερο πνεύμα που δεν βιάζεται να τακτοποιηθεί.

Ν. Μ.