NIKE FREE XT QUICK FIT+

20.01.2011
New Year’s Resolution 2011: Να γυμνάζομαι όσο περισσότερο μπορώ!

New Years Resolution 2011: Να γυμνάζομαι όσο περισσότερο μπορώ!

Αν αυτή είναι η απόφασή σας για τη νέα χρονιά, τότε το Nike Free XT Quick Fit+, σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει! Είτε κάνετε βάρη σε κάποιο γυμναστήριο είτε βγαίνετε έξω για τρέξιμο, το Nike Free XT Quick Fit+ σχεδιάστηκε για να σας συνοδεύει σε κάθε αθλητική δραστηριότητα! Είναι το ιδανικό παπούτσι για κάθε είδους γυμναστική.

Η ενδιάμεση σόλα από υλικό Phylon εξασφαλίζει τέλεια αντικραδασμική προστασία και άνεση κάτω από το πέλμα ώστε να μπορείτε να γυμνάζεστε για περισσότερη ώρα. Η εξωτερική σόλα από συμπαγές ελαστικό υλικό με τεχνολογία Nike Free XT και οι τονισμένες εύκαμπτες αυλακώσεις εξασφαλίζουν μεγάλη ανθεκτικότητα, ευκαμψία και τέλεια πρόσφυση σε στεγασμένες ή υπαίθριες επιφάνειες. Επιπλέον, τα στρατηγικά τοποθετημένα μικρά ελαστικά καρφιά στην εξωτερική σόλα, ένα στη φτέρνα και πέντε στη μύτη του υποδήματος, εξασφαλίζουν αντοχή και προστασία στις περιοχές που καταπονούνται από την τριβή. Το πάνω τμήμα από δικτυωτό υλικό με κλειστούς βρόχους για καλύτερη αναπνοή του πέλματος, μικρό βάρος και άνεση.

Kαι αν προτιμάτε τη γυμναστική τις βραδινές ώρες, τα ανακλαστικά στοιχεία στη φτέρνα και στη μύτη του υποδήματος βοηθούν στην ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Και μην ξεχνάτε το απίστευτο application Nike+! Ο θύλακας Nike+ κάτω από την εσωτερική επένδυση, στο εσωτερικό της ενδιάμεσης σόλας του αριστερού υποδήματος, εξασφαλίζει την ασφαλή τοποθέτηση του αισθητήρα.

GET BETTER, FASTER. GET FREE