SEX

Χριστούγεννα στα τέσσερα... reloaded!

20.12.2010
Φυσικά δεν αναφερόμαστε στη γνωστή ταινία αλλά στα πιο ερωτικά Χριστούγεννα που θα περάσεις με τον αγαπημένο σου στα τέσσερα. Η συγκεκριμένη στάση είναι γνωστή από την αρχαιότητα ως εκείνη που μπορεί να σου χαρίσει τους περισσότερους οργασμούς και τη διέγερση του δύσκολου να κατακτηθεί σημείου G.

Φυσικά δεν αναφερόμαστε στη γνωστή ταινία αλλά στα πιο ερωτικά Χριστούγεννα που θα περάσεις με τον αγαπημένο σου στα τέσσερα. Η συγκεκριμένη στάση είναι γνωστή από την αρχαιότητα ως εκείνη που μπορεί να σου χαρίσει τους περισσότερους οργασμούς και τη διέγερση του δύσκολου να κατακτηθεί σημείου G.

H βασική τεχνική

Εσύ πέφτεις στα τέσσερα, και στηρίζεσαι στα γόνατα, ενώ τα χέρια σου ακουμπούν στο πάτωμα ή στον τοίχο. Ταυτόχρονα, εκείνος σε κρατάει από πίσω πεσμένος στα γόνατα και διεισδύει. Όσο πιο ανοιχτά αφήνεις τα πόδια σου, τόσο πιο χαμηλά πρέπει να κατέβει κι εκείνος.

Τα πλεονεκτήματα: εκείνος έχει ευκολότερη πρόσβαση τόσο στην κλειτορίδα με τα χέρια του για να μπορεί να σου χαρίσει μεγαλύτερη απόλαυση κατά τη διείσδυση. Η συγκεκριμένη στάση είναι η ιδανική για την επίτευξη πολλαπλών οργασμών τόσο κολπικά, όσο και κλειτοριδικά. Έπειτα, και οι δύο παρτενέρ είναι ελεύθεροι να αφεθούν χωρίς να ανησυχούν για τις εκφράσεις του προσώπου τους. Έπειτα, στα τέσσερα βγαίνουν τα ζωώδη ένστικτα και των δύο.

Τα μειονεκτήματα: δυστυχώς ή ευτυχώς, ο έλεγχος φεύγει από τα χέρια σου καθώς εκείνος γίνεται κυρίαρχος του ερωτικού παιχνιδιού, ελέγχοντας το βαθμό της διείσδυσης.

Και οι γιορτινές παραλλαγές

Επειδή τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και προσπαθείς διακαώς να βάλεις φωτιά στην παγωμένη σχέση που διατηρείς, δοκίμασε τις γιορτινές παραλλαγές της ερωτικής επαφής στα τέσσερα.

''Τζάκι'' Τσαν

Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η ύπαρξη τζακιού στο σπίτι ή στο ξενοδοχείο που θα φύγετε για το Χριστουγεννιάτικο τριήμερο. Λόγω οικονομικής στενότητας, ικανοποιητική κρίνεται και η ύπαρξη ξυλόσομπας. Ανάβεις το τζάκι ή τη σόμπα φοράς το κόκκινο νεγκλιζέ με τις λευκές φουντίτσες που έχεις ήδη αγοράσει, στρώνεις μια κουβέρτα δίπλα στο τζάκι (αλλά όχι πολύ κοντά για να μην αρπάξει) και τον περιμένεις να γυρίσει από τη δουλειά. Όταν έρθει κοντά σου, πέφτεις στα τέσσερα, παράλληλα με το τζάκι και στηρίζεις τα χέρι σου σε ένα καναπέ. Εκείνος έρχεται πίσω σου και διεισδύει. Όσο η πράξη βρίσκεται εν εξελίξει, νιώθεις τη θερμοκρασία να ανεβαίνει, ενώ το τζάκι βοηθάει στο φούντωμα που νιώθεις. Δεν είναι τυχαίο πως άπειρες ερωτικές σκηνές στο σινεμά και την τηλεόραση έχουν γυριστεί μπροστά σε ένα αναμμένο τζάκι.

Κούνα την ουρίτσα σου

Εσύ σηκώνεις ψηλά τους γλουτούς, κουνώντας τους με χάρη αριστερά, δεξιά όπως κάνει ένα κουταβάκι με την ουρίτσα του. Εκείνος έρχεται από πίσω, αλλά δεν τον αφήνεις να διεισδύσει αμέσως. Εξήγησε του με νάζι, πως αυτό θα γίνει μόνο αν σε ικανοποιήσει με τα δάχτυλα του. Αφού πετύχει τον στόχο του και έρθει η ώρα της διείσδυσης, καθώς σκύβει, ζήτα του να σε δαγκώσει τρυφερά στους ώμους, αυξάνοντας έτσι την απόλαυση.

Το φιδάκι ο Διαμαντής

Αν ο σύντροφός σου κατατάσσεται στην κατηγορία φασολάκι, υπάρχει τρόπος να ζήσεις την Ανάσταση έστω και χριστουγεννιάτικα. Ενώ ξαπλώνεις με την κοιλιά να ακουμπάει στο πάτωμα ή το στρώμα του κρεβατιού, κρατάς τα πόδια κλειστά. Για περισσότερη άνεση τοποθέτησε ένα μαξιλαράκι κάτω από τους γοφούς. Εκείνος έρχεται από πίσω και στέκεται με τα πόδια λυγισμένα. Έπειτα, πρέπει να σου ανοίξει τα πόδια τόσο, όσο είναι αρκετό για να διεισδύσει και όχι περισσότερο. Ο στόχος είναι να εισχωρήσει με την κίνηση του φιδιού μέσα σου αυξάνοντας την τριβή και στην κλειτορίδα. Έτσι, θα τον αισθανθείς πιο μεγάλο και πιο πλήρη μέσα σου. Ζήτα του να μην ρίξει όλο το βάρος πάνω σου γιατί αν έχει κάποια κιλά παραπάνω θα δυσκολευτείς να ανασάνεις.

Άγ(ρ)ια Νύχτα

Στήσου στα τέσσερα και άνοιξε τα πόδια λίγο, τόσο ώστε να σχηματίζουν μια νοητή ευθεία με τα αυτιά σου. Τοποθέτησε ένα φουσκωτό μαξιλαράκι κάτω από τους γλουτούς για να ανασηκωθούν τα γεννητικά σου όργανα προσφέροντάς του μια καλύτερη θέση για να διεισδύσει. Καθώς μπαίνει μέσα σου προσπάθησε να μην ανοίξεις άλλο τα πόδια για να μεγαλώσεις την τριβή. Αν είσαι ανυπάκουη, ζήτα του να σε κρατήσει εκείνος από τους γλουτούς και σε περίπτωση αντίστασης να σε χαστουκίσει. Το σπάνκινγκ - αυτά τα μικρά χαστουκάκια στους γλουτούς - αποτελούν την τελευταία μόδα στο σεξ, αλλά δεν προτείνονται στα πιο ρομαντικά ζευγάρια.

Ω, έλα-το βράδυ!

Κάλεσέ τον το βράδυ για να στολίσετε μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εκεί ανάμεσα στα στολίδια, τις μπάλες, τις γιρλάντες και τα φωτάκια, εσύ ξαπλώνεις με την κοιλιά να ακουμπάει στο πάτωμα. Εκείνος λυγίζει τα πόδια και έρχεται πίσω σου. Έπειτα, λυγίζεις τα γόνατα και τα τυλίγεις γύρω από τα πόδια του. Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχει μια πολύ βαθιά και έντονη διείσδυση με μεγάλη πιθανότητα να χτυπήσει το σημείο G και να δεις αστεράκια. Εναλλακτικά μπορεί να σηκώσει τα πόδια σου στους ώμους του.

Στα 4, reloaded!

Α. Στρώσε το χαλάκι από μαλλί προβάτου δίπλα στο τζάκι και άφησέ τον να απολαύσει την πίσω θέα σου, καθώ εσύ κάνεις ένα ωραιότατο στριπτίζ μπροστά του.

Β. Ανέβα στον καναπέ, πιάσου από τη μια γωνία του (φρόντισε να υπάρχει ριχτάρι που να καλύπτει τον καναπέ για να μην αφήσετε λεκέδες) και άφησέ τον να δυεισδύσει από πίσω. Εσύ μπρείς να σκύψεις προς τα μπρος φέρνοντας το σώμα σου όπως και όταν στέκεσαι τα τέσσερα, κι εκείνος να στηριχτεί στα γόνατά του ακουμπώντας στον καναπέ, για να γίνει η επαφή πιο έντονη και οι οργασμοί σου πιο δυνατοί!

Γ. Θα του κάνεις το τραπέζι! Η γιορτινή τραπεζαρία δεν χρειάζεται να φιλοξενεί μονάχα τις πιατέλες με τα γιορτινά γλυκίσματα, αλλά μπορεί να γίνει αρένα του σεξ! Φρόντισε να φορέσεις τα ψηλοτάκουνά σου και στηρίξου στην άκρη της τραπεζαρίας φορώντας μόνο ένα ζευγάρι κατακόκκινα εσώρουχα! Για να βοηθήσεις τη δυείσδυση, ρίξε τον κορμό σου επάνω στο τρεπάζι και ανασήκωσε όσο μπορείς τους γλουτούς σου.

Δ. Ο καθρέφτης έχει την τιμητική του! Αν τα μόνα κόλπα που μπορείτε να κάνετε χριστουγεννιάτικα είναι εντός της κρεβατοκάμαράς σας (επειδή φιλοξενείτε κόσμο), επένδυσε ένα μικρό ποσό σε ένα ολόσωμο επιδαπέδιο καθρέφτη που θα τοποθετήσεις ακριβώς απέναντι από το κρεβάτι σας, για να βλέπετε τι και πως το κάνετε!

Ε. Αν έχετε όρεξη για υπερπαραγωγή στην επαφή, τολμήστε να γυρίσετε τη δική σας ταινία με τίτλο "Χριστούγεννα στα 4"! Εξοπλίσουμε με κάμερα, στολή αγιοβασιλίτσας και δώστε τα όλα στα τέσσερα! Τα αντίγραφα του έργου για Όσκαρ θα μείνουν στα χέράκαι σου και μόνο εκεί!

Από τη Rozalinda