SEX

Δέκα μάγισσες τα δάχτυλά σου...

18.12.2008
Οι γιορτινές ημέρες αποτελούν την ιδανική περίοδο για να χαρίσεις ερωτικές στιγμές χαλάρωσης στο σύντροφό σου. Μάθε όλα τα μυστικά του ερωτικού μασάζ που ξετρελαίνει όλους τους άντρες και κάντον να μην θέλει να ξεκολλήσει από πάνω σου. Ανταποδοτικά, θα πρέπει να σου χαρίσει και εκείνος κάτι: έναν πολλαπλό οργασμό, έναν ερεθισμό του σημείου G ή ένα μονόπετρο. Εσύ διαλέγεις!

Οι γιορτινές ημέρες αποτελούν την ιδανική περίοδο για να χαρίσεις ερωτικές στιγμές χαλάρωσης στο σύντροφό σου. Μάθε όλα τα μυστικά του ερωτικού μασάζ που ξετρελαίνει όλους τους άντρες και κάντον να μην θέλει να ξεκολλήσει από πάνω σου. Ανταποδοτικά, θα πρέπει να σου χαρίσει και εκείνος κάτι: έναν πολλαπλό οργασμό, έναν ερεθισμό του σημείου G ή ένα μονόπετρο. Εσύ διαλέγεις!

Θα ξεκινήσεις από το κεφάλι

Ζήτα από τον σύντροφό σου να ξαπλώσει ανάσκελα με το κεφάλι τοποθετημένο σε ένα μαξιλάρι. Γονάτισε πίσω του και τοποθέτησε τα δάχτυλά σου στο μέτωπό του. Άρχισε να τον χαϊδεύεις από την μύτη μέχρι το πίσω μέρος του τριχωτού ανταλλάσσοντας τα δάχτυλα. Επανάλαβε δέκα φορές τουλάχιστον, μεταβάλλοντας την πίεση, αναλόγως του πως νιώθει. Ολοκληρώνοντας, τοποθέτησε τις παλάμες στους κροτάφους του και κράτησέ τες εκεί για δύο λεπτά.

Γιατί είναι διεγερτικό: επειδή ερεθίζει το ενεργειακό κέντρο πίσω από το μέτωπο, περιοχή ευρέος γνωστή ως το τρίτο μάτι. Έτσι, μειώνεται η ένταση και το άγχος και εκείνος πλημμυρίζει από ένα αίσθημα ευεξίας. Το μασάζ στο κεφάλι είναι μια πολύ καλή αρχή εφόσον είσαι αρχάρια στο σπορ. Είναι εύκολο, απλό και βοηθά στην φυσική επαφή.

Έξτρα: Για να κάνεις το μασάζ πιο ερωτικό, φρόντισε να διαγράψεις μικρούς κύκλους γύρω από το κρανίο του, πετυχαίνοντας τα περισσότερα από τα διεγερτικά σημεία που υπάρχουν εκεί.
Πρόσεξε: το αυτί αποτελεί μια πολύ ευαίσθητη ερωτογενή περιοχή που μπορεί να προκαλέσει ρίγος ηδονής σε όλο το κορμί, εφόσον διεγερθεί.

Θα συνεχίσεις με την πλάτη

Προτείνουμε το μασάζ της Καλιφόρνιας.. Θα πρέπει να είστε και οι δύο γυμνοί ή φορώντας μόνο τα εσώρουχά σας. Πριν προβείς στο συγκεκριμένο μασάζ, φρόντισε να προμηθευτείς μερικά αιθέρια έλαια ή μια ευωδιαστή λοσιόν σώματος. Ζήτα του να ξαπλώσει μπρούμυτα ενώ τον καβαλικεύεις για μεγαλύτερη άνεση. Γλίστρησε τις παλάμες σου πάνω κάτω, μέχρι και το ύψος των γοφών του. Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι αργές και να ακολουθούνται από μικρά τσιμπήματα, ζυμώσεις και τέντωμα. Τα δάχτυλα πρέπει να βρίσκονται σε αρμονική χορογραφία με το υπόλοιπο κορμί. Παράλληλα, μπορείς να ζουλίξεις και τον πισινό του. Μην αμελήσεις να τρίψεις και τα πλευρά του (μπορεί να αισθανθεί έντονο γαργαλητό στο ύψος των πτερυγίων) αλλά και τις μασχάλες τραβώντας τους ώμους ελαφρά προς τα πάνω. Επανάλαβε αυξάνοντας την πίσω όχι όμως υπερβολικά. Μη ξεχνάς να συγχρονίζεις τις πράξεις σου με την αναπνοή του καλού σου: όταν εκπνέει κινείσαι προς τα κάτω, όταν εισπνέει κινείσαι προς τα πάνω.

Γιατί είναι διεγερτικό: γιατί έτσι αποβάλλει όλη την μυική πίεση. Ταυτόχρονα, φανερώνει την ευαισθησία της επιδερμίδας του, κάνοντας τον να αισθάνεται ευγνώμον για την φροντίδα που του δείχνεις. Ευγνωμοσύνη που θα κλιθεί να ανταποδώσει αργότερα.

Έξτρα: εκτός από τα δάχτυλα και τις παλάμες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τους αγκώνες, χαρίζοντας του ανεπανάληπτη ηδονή.


Σειρά έχει το στήθος

Ενώ εκείνος είναι ξαπλωμένος ανάσκελα, εσύ κάθεσαι δίπλα του στο ύψος των μηρών. Τοποθέτησε τα χέρια στο στήθος κάνοντας τρεις κινήσεις. Πρώτον, τρίψε με το ένα χέρια την μια μεριά σύμφωνα με τη φορά του ρολογιού. Ταυτόχρονα και με το άλλο χέρι, τρίβεις την άλλη μεριά, αντίθετα στη φορά του ρολογιού. Έπειτα, συνεχίζεις τις κυκλικές κινήσεις τρίβοντας τα στήθη προς τα μέσα και προς τα έξω. Έπειτα, γλύστρισε τα δάχτυλα γύρω από τις ρώγες, διαγράφοντας μικρούς κύκλους. Μπορείς να κλείσεις το μασάζ με ένα καυτό φιλί στο στέρνο.

Γιατί είναι διεγερτικό: το στήθος και το στομάχι είναι από τα πιο ευαίσθητα σημεία του κορμιού. Το άγγισμα στο στήθος είναι από μόνο του άκρως ερεθιστικό και οδηγεί και στην αυτόματη διέγερση των γεννητικών οργάνων.

Πρόσεξε: το πως θα αγγίξεις την ιδιαίτερα ευαίσθητη και λεπτή επιδερμίδα γύρω από την κλείδα που μπορεί να προκαλέσει πόνο εύκολα.

Έξτρα: χρησιμοποίησε ένα φτερό που αποτελεί έναν από τους πιο εξωτικούς πειρασμούς της αφής που μπορεί να λειτουργήσει ως προκαταρκτικό του σεξ. Ζήτα να σου κάνει το μασάζ στο στήθος. Θα πρέπει να γνωρίζεις πως σύμφωνα με τελευταία έρευνα, η διέγερση των ρωγών μπορεί από μόνη της να οδηγήσει σε οργασμό το 24% των γυναικών.

Ακολουθούν τα χέρια

Κάθισε στο πλάι, τοποθέτησε το δεξί χέρι του στο αριστερό δικό σου και έπειτα αγκάλιασε τον καρπό του με τα δάχτυλα σου. Προσεκτικά, τρίψε την περιοχή από τον καρπό μέχρι τον αγκώνα. Επανάλαβε δύο φορές. Έπειτα, αγκάλιασε και με τα δύο χέρια όλο το μπράτσο του, κινώντας τα πάνω κάτω, ασκώντας μεγαλύτερη πίεση. Επανάλαβε πολλές φορές. Τέλος, χρησιμοποίησε αντίχειρες για να κάνεις μασάζ και στις παλάμες.

Γιατί είναι διεγερτικό: πολλές φορές αγνοούμε την διεγερτική δράση των χεριών που έχουν κάποια αρκετά ερωτογενή σημεία.

Έξτρα: για να νοστιμίσεις το μασάζ, πέρνα αργά και βασανιστικά την υγρή γλώσσα σου ανάμεσα στα δάχτυλα του και ολοκλήρωσε με μικρά φιλάκια.

Τελειώνεις με ποδαράκια

Εκείνος ξαπλώνει ανάσκελα και εσύ τοποθετείς ένα μικρό μαξιλάρι κάτω από τα γόνατά του. Κάθισε στο ύψος των ποδιών του και ζέστανε λίγα έλαια τρίβοντας στη χούφτα σου. Αν ο καλός σου δεν είναι μπασκετμπολίστας (δεν έχει δηλαδή ξυρισμένα πόδια), πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα την λίπανση των χεριών σου, για να μην πεταχτεί στο ταβάνι από τον πόνο. Πιάσε το αριστερό του πόδι με τα δύο χέρια και κάνε απαλές κυκλικές κινήσεις γύρω από τους αστραγάλους του με τα δάχτυλα. Το ίδιο ισχύει και για το δεξί πόδι. Συνέχισε να πιέζεις κα να τρίβεις με τους αντίχειρες αλλά χρησιμοποιώντας και τα τρία πρώτα δάχτυλα τις γάμπες και την περιοχή γύρω από τα γόνατα.

Γιατί είναι διεγερτικό: τα πόδια είναι μια ιδιαίτερα ερωτογενής περιοχή. Σκέψου πως στα πόδια βρίσκονται τουλάχιστον τέσσερα σημεία που όταν διεγερθούν συνδέονται με τα γεννητικά όργανα απευθείας

Έξτρα: φτιάξε μόνη σου το πιο ερεθιστικό αιθέριο έλαιο χρησιμοποιώντας 50 μιλιγκράμ αμυγδαλέλαιου προσθέτοντας έξι σταγόνες λαδιού από σανταλόξυλο.

Οι δέκα χρυσοί κανόνες του ερωτικού μασάζ:

1. Ελαφρύ δείπνο: πριν το μασάζ τόσο εκείνος όσο και εσύ πρέπει να δειπνήσετε ή γευματίσετε ελαφριά. Ένα ελαφρύ αφροδισιακό γεύμα είναι ότι πρέπει και μπορεί να περιλαμβάνει φράουλες με σαντιγί, μύδια και λίγη σαμπάνια.

2. Κατάλληλη θερμοκρασία: το δωμάτιο πρέπει να έχει την σωστή θερμοκρασία γύρω στους 25 βαθμούς Κελσίου. Επειδή θα είστε γυμνοί δεν πρέπει να ξεπαγιάσετε. Το ίδιο συμβαίνει και με την υπερβολική θερμοκρασία. Αν το θερμόμετρο έχει ανέβει πολύ, οι μυς του δεν θα χαλαρώσουν με τίποτα και δεν θα καταφέρεις να του χαρίσεις την απόλαυση που σχεδίαζες.

3. Πάνω απ' όλα η ατμόσφαιρα: φτιάξε ατμόσφαιρα και βάλτον στο παιχνίδι. Αποσύνδεσε κινητά και σταθερά τηλέφωνα ενώ καλό θα ήταν να ανάψεις και μερικά κεράκια. Η μουσική που θα συνοδεύει το μασάζ θα πρέπει να είναι χαλαρωτική ενώ μπορούν να ακολουθήσουν και τραγούδια κατάλληλα για το στριπτίζ που θα ακολουθήσει(από εκείνον φυσικά ως ανταμοιβή για το μασάζ).

4. Άνεση και απόλαυση: βρες τα πιο μαλακά μαξιλάρια, στρώσε καθαρά σεντόνια (από μετάξι κατά προτίμηση) και έχε πρόχειρες μερικές φρεσκοπλυμένες πετσέτες.

5. Μην υποτιμάς την αξία των αιθέριων ελαίων: πρόσεξε πολύ την ποιότητα των ελαίων που αγοράζεις και το αν ταιριάζουν με τις μυρωδιές που έχεις συνηθίσει και σου αρέσουν. Απόφυγε τα έλαια με προσθήκη παραφίνης και προτίμησε τα οργανικά έλαια φυρών. Άλλωστε υπάρχει μεγάλη ποικιλία στην αγορά από την πασίγνωστη βανίλια, το ροδάκινο, την ορχιδέα ακόμα και το πατσουλί.

6. Βγάλε τα κοσμήματα: και κόψε τα νύχια σου για να μην του αφήσεις γρατσουνιές και ουλές.

7. Αφουγκράσου τον: η πίεση που ασκείς στα διάφορα σημεία του κορμιού του πρέπει να ποικίλει, ανάλογα το πόσο το διασκεδάζει αλλά και το ποιά σημεία του σώματος είναι τα πιο ταλαιπωρημένα.

8. Βάλε φαντασία: ένα μασάζ μπορεί εύκολα να σε παρασύρει στο πιο ευχάριστο σεξ της ζωής σου. Αρκεί να βοηθήσεις κι εσύ την κατάσταση. Άλλωστε υπάρχει και η τέχνη του ταντρικού μασάζ των γεννητικών οργάνων στην οποία μπορείς να εμβαθύνεις, αφού εξοικιωθείς με τα υπόλοιπα σημεία του κορμιού του.

9. Ανταποδοτικότητα: αφού ολοκληρώσεις το μασάζ σε εκείνος, έρχεται και η σειρά σου. Θυμήσου: αν δεν το ζητήσεις, δεν θα το πάρεις ποτέ. Οι άντρες είναι ιδιαιτέρως τεμπέληδες σε τέτοια θέματα.

10. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου: δεν χρειάζεται να ακολουθείς κατά γράμμα όποια τεχνική μασάζ πέσει στα χέρι σου. Δώσε το προσωπικό στίγμα στο ερωτικό μασάζ με φιλιά, χειρονομίες και ερωτόλογα όπως μόνο εσύ ξέρεις.