SEX

Οι στάσεις στο σεξ για σίγουρο οργασμό

11.10.2020
Οι στάσεις στο σεξ για σίγουρο οργασμό
Ικανοποίηση τώρα!

Στην ερώτηση "ποια είναι η αγαπημένη σου στάση", μπορεί να ακουστούν δεκάδες διαφορετικές απαντήσεις, είτε με βάση με την αίσθηση, είτε επειδή ικανοποιείται μια συγκεκριμένη φαντασίωση.

Δες και αυτό: Συνδυασμένος οργασμός: Πώς να επιτύχεις το αποκορύφωμα της σεξουαλικής απόλαυασης

Σε ό,τι αφορά όμως τον οργασμό, υπάρχουν μερικές στάσεις που μας φέρνουν πιο κοντά του. Δες παρακάτω ποιες είναι αυτές:

Στα τέσσερα
Είναι μια στάση έντονα διεγερτική, που χαρίζει στις γυναίκες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα χέρια τους, οπότε είναι πολύ εύκολο να αυτοικανοποιούνται παράλληλα με τη διείσδυση.

Εσύ από πάνω
Το κλειδί εδώ βρίσκεται στην κίνηση σου: Κινήσου εμπρός-πίσω αντί για πάνω-κάτω, γιατί με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται περισσότερη τριβή και είναι πιο πιθανό να φτάσεις σε κλειτοριδικό οργασμό.

Αυτό το είδες; Έκανα σεξ με έναν φίλο μου! Είναι εύκολο να συνεχιστεί η φιλία μας;

Ψαλίδι
Παρ'όλο που πρόκειται για μια στάση πιο συνηθισμένη στο σεξ ανάμεσα σε δύο γυναίκες, το αποτέλεσμα είναι εξίσου απολαυστικό και με έναν άντρα παρτενέρ, με αυτόν να ξαπλώνει ανάσκελα με τα πόδια λυγισμένα και τα πέλματα του να ακουμπούν και εσένα κάθεσαι από πάνω, αλλά με το ένα πόδι να είναι έξω και το άλλο στο πλάι του.

Γέφυρα
Η στάση θυμίζει το κλασικό ιεραποστολικό, με τη διαφορά πως τεντώνεις το σώμα σου προς τα πάνω και ο παρτενέρ σου παραμένει στη θέση του ενώ στηρίζεται στα γόνατά του.