Γιορτή της Μητέρας: 5 ιδέες για να εκφράσεις την αγάπη σου στη μαμά σου

06.05.2020
Γιορτή της Μητέρας: 5 ιδέες για να εκφράσεις την αγάπη σου στη μαμά σου
Είναι εκείνο το πρόσωπο που κατά τη διάρκεια της ζωής μας πάντα μας φροντίζει, ανεξάρτητα από το πόσο κοντά ή μακριά είμαστε και που ξέρει τι θέλουμε κάθε στιγμή. Ο λόγος φυσικά, για τη μητέρα μας. Είναι αυτή που δεν ξεχνά ποτέ να σε φροντίζει, να ικανοποιεί τις ανάγκες σου, τις απαιτήσεις, τα ξεσπάσματα και τις τρέλες σου και να κάνει τη ζωή σου καλύτερη.

Αλλά νοιώθεις ότι έχεις ευχαριστήσει όσο πρέπει τη μητέρα σου για την ανιδιοτελή αγάπη της; Εάν ναι, τότε μπράβο σου γιατί έκανες καλά. Εαν όχι, έχεις κάθε χρόνο μια σπέσιαλ ευκαιρία να διορθώσεις τα λάθη σου. Η Γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 10 Μαίου, είναι πολύ κοντά και μπορείς να αδράξεις την ημέρα για να την κάνεις ξεχωριστή για ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ζωής σου.

Με τη Γιορτή της Μητέρας να απέχει λίγες μόλις μέρες, μην ξεχάσεις να σχεδιάσεις ή να κάνεις κάτι ιδιαίτερο για να την κάνεις να νιώσει ξεχωριστή. Γνωρίζουμε ότι λόγω της κρίσης του COVID-19, η οργάνωση κάτι πολύ εντυπωσιακού θα ήταν λίγο δύσκολη, αλλά εμπιστεύσου μας, ακόμη και η μικρότερη χειρονομία μπορεί να κάνει τη μητέρα σου ευτυχισμένη.

Δες τι μπορείς να κάνεις και πάρε ιδέες:

1. Συγκίνησε την με ένα χειρόγραφο σημείωμα

Τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη μαγεία των χειρόγραφων σημειώσεων. Στην εποχή των μηνυμάτων στο WhatsApp, των stickers στο Facebook και των βίντεο TikTok, ένα χειρόγραφο έχει τη δική του γοητεία. Γράψε της ένα μικρό γράμμα και ευχαρίστησε τη για όλη την αγάπη της και, πίστεψέ μας, θα ενθουσιαστεί.

Μπορείς να της δώσεις αυτό το χειρόγραφο σημείωμα με λουλούδια ή να το βάλεις κρυφά στο δωμάτιό της.

2. Ετοίμασε μια τούρτα

H αγορά μιας τούρτας είναι μια εύκολη υπόθεση αλλά για την Ημέρα της Μητέρας θα ήταν πιο όμορφο να της ετοιμάσεις εσύ ένα γλυκό με τα χεράκια σου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να ετοιμάσεις κάτι χειροποίητο για τα άτομα που αγαπάς και ειδικά για τη μητέρα σου.

3. Δώρο ομορφιάς

Τώρα που τα σαλόνια ομορφιάς άνοιξαν και πάλι, ένα πεντικιούρ ή ένα μανικιούρ μπορεί να κάνει τη μητέρα σου να νιώσει ξεχωριστή. Υπάρχουν πολλά πακέτα διαθέσιμα και σε προσιτές τιμές! Και πάντα με τη δέουσα προσοχή!

4. Πρωινό στο κρεβάτι (γιατί όχι;)

Το τέλειο ξεκίνημα για τα παιδιά να γιορτάσουν την Ημέρα της Μητέρας θα ήταν να της σερβίρουν το πρωινό στο κρεβάτι της. Ναι, υπάρχουν πολλές εύκολες συνταγές DIY στο διαδίκτυο, οι οποίες είναι υπέροχες και μπορούν να φέρουν ένα χαμόγελο μέχρι το αυτί στο πρόσωπο της μητέρας σου.

5. Ένας καθαρισμός σε βάθος του σπιτιού της

Ναι, σωστά! Είμαστε μέσα σε μια πανδημία και η καθαριότητα είναι ένας τρόπος να καταπολεμήσουμε τον θανατηφόρο ιό. Ενώ κάθε μέρα η μητέρα σου αγωνίζεται για να απολυμάνει το σπίτι, την Ημέρα της Μητέρας τουλάχιστον, μπορείς να την βοηθήσεις με τις δουλειές του σπιτιού της για να κάνει ένα διάλειμμα και να ξεκουραστεί.

Ό, τι κι αν κάνεις την Ημέρα της Μητέρας, η μαμά σου θα το λατρέψει, ειδικά επειδή επιλέχθηκε με αγάπη από το παιδί της.