Τρόποι τσάμπα διασκέδασης με τις φίλες

22.08.2016
Στους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης, και επειδή συχνά πυκνά καταλήγεις να βγαίνεις με 5 ευρώ στην τσέπη, καλό είναι να βρεις διαφορετικούς τρόπους να διασκεδάσεις με τις φίλες.

Δεν μιλάμε απλά για ψυχαγωγία με μικρό κόστος, αλλά για το πως θα περνάς καλά τσάμπα! Υπάρχουν αρκετές ιδέες και μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποια σου αρέσει πιο πολύ.

1. Δοκίμασε τη τύχη σου

Ξεκίνα, παρέα με τις φίλες, να λαμβάνεις μέρος σε όλους τους διαγωνισμούς που πραγματοποιούν ραδιοφωνικοί σταθμοί ή περιοδικά και εφημερίδες. Αν το προσπαθήσεις με συντονισμένες κινήσεις όλο και κάπου θα κερδίσεις του κόσμου τα καλούδια για να διασκεδάσεις: προσκλήσεις για σινεμά και θέατρο, δωρεάν γεύμα σε εστιατόρια, μέχρι και αυτοκίνητο μπορείς να κερδίσεις (το πώς θα το συντηρείς είναι μια άλλη ιστορία).

2. Όπου γάμος και χαρά, εσύ πρώτη

Σε καλούν σε γάμους βαπτίσεις, δεξιώσεις ή επιδείξεις μόδας. Αξιοποίησε όποια πρόσκληση σου έρχεται, βάλε επίσημο ένδυμα και απόλαυσε τέτοιου είδους βραδιές, με διπλό όφελος. Γίνεσαι αγαπητή και βγάζεις τη υποχρεώσεις στους φίλους που σε καλούν αλλά διασκεδάζεις ταυτόχρονα με δωρεάν φαγητό, ποτό και συνήθως ορχήστρα.

3. Η υποκριτική είναι στο αίμα σου;

Σου αρέσει η υποκριτική και τα φώτα της τηλεόρασης; Γράψου σε ένα πρακτορείο που προσλαμβάνει βοηθητικούς ηθοποιούς, τους γνωστούς κομπάρσους και γίνε σταρ έστω και για μερικά δευτερόλεπτα. Μάλιστα, πολύ πιο εύκολα θα απορροφηθείς εσύ ως κομπάρσα παρά οι επαγγελματίες ηθοποιοί. Άσε που στα διαλείμματα θα απολαύσεις και το δωρεάν φαγητό του catering. Αν μάλιστα έχεις και τις φίλες μαζι τότε ποιά η διαφορά από το να πηγαίνατε έξω για ποτό;

4. Το τσάμπα υπάρχει και στον δικό σου δήμο

Επισκέψου το δημαρχείο της πόλης που κατοικείς και μάθε για τις δωρεάν δραστηριότητες που προσφέρει κάθε δήμος στους δημότες του. Υπάρχουν χορευτικές ομάδες, αθλητικές ομάδες με ποικιλία σε σπορ και αν είσαι τυχερή μπορείς να γυμνάζεσαι ή να κολυμπάς δωρεάν στο δημοτικό γυμναστήριο ή κολυμβητήριο αντίστοιχα. Ψήσε τις φίλες λοιπόν και... βουρ για τσαμπα δραστηριότητες.

5. Μάζεψε κι ας είναι και ρώγες

Όπου βρεθείς και όπου σταθείς μάζεψε ό,τι σου δίνουν για διαφημιστικούς σκοπούς διάφορες εταιρίες. Δωρεάν δειγματάκια από κρέμες και αρώματα στα πολυκαταστήματα, δωρεάν σαμπουάν και μαλακτικό στα ξενοδοχεία, κουπόνια προσφορών και συλλογή πόντων στο σούπερ μάρκετ. Γιατί τι είναι πιο απολαυστικό από μια βραδιά χαλάρωσης με τις κρέμες και τα αιθέρια έλαια που κέρδισες από κάπου δωρεάν! Κάθε μήνα συγκεντρώστε με τις φίλες τους "θησαυρούς" που μαζέψατε και μοιράστε τους!