Καραντίνα μαζί του; Πώς να περάσετε μια ρομαντική βραδιά μαζί

09.12.2020
Καραντίνα μαζί του; Πώς να περάσετε μια ρομαντική βραδιά μαζί
Βγείτε από τις φόρμες και ανανεώστε τη σχέση σας!

Η μακρά (πλέον) περίοδος της καραντίνας έχει κάνει όλους μας να νοσταλγούμε ποτά σε μπαρ, ξενύχτια, τα αγαπημένα μας στέκια και ραντεβού με σχετική προετοιμασία και αναμονή για κάτι απρόβλεπτο και ξεχωριστό.

Δες και αυτό: Οι συμπεριφορές που αποφεύγουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια

Μπορεί μέχρι η εστίαση να ξαναανοίξει εμείς να πρέπει να πούμε αντίο σε όλα αυτά για λίγο καιρό ακόμη, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να βαλτώσουμε! Εάν περνάς την καραντίνα με τον αγαπημένο σου, μπορείς να αναβιώσεις τα ρομαντικά σας ραντεβού ακόμη και μέσα στο σπίτι, αρκεί να υπάρχει όρεξη και το στοιχείο της έκπληξης. Δες παρακάτω μερικές ιδέες:

Επιλέξτε ο ένας τα ρούχα του άλλου
Μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι εντελώς επιτυχημένο, αλλά δεν έχει και τόση σημασία - το χιούμορ και το γέλιο δεν πείραξε κανέναν ποτέ.

Κάντε μικρές αλλαγές στο χώρο
Θα έχεις σίγουρα καταλάβει τι επίδραση μπορεί να έχει η διακόσμηση και η διαμόρφωση χώρου στη ψυχολογία μας. Μερικά φωτάκια ή κεράκια ή μία αναδιοργάνωση στα έπιπλα αρκούν για να κάνουν τη διαφορά.

Αυτό το είδες; 5 απλά καθημερινά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να διατηρήσεις δυνατή τη σχέση σου

Ωραίο φαγητό
Ένα (ή και παραπάνω) ωραία και περιποιημένα πιάτα μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα ήδη όμορφο βράδυ. Προτιμήστε κατά τη διάρκεια της μέρας να φάτε κάτι ελαφρύ και κρατήστε χώρο για να μαγειρέψετε κάτι special ή για να παραγγείλετε από το αγαπημένο σας εστιατόριο που κάνει και delivery.

Η σωστή playlist
Σύμφωνα με έρευνα από το Μόντρεαλ, όταν οι άνθρωποι ακούμε τα αγαπημένα μας τραγούδια, ο εγκέφαλος μας εκκρίνει ντοπαμίνη, κάτι που ενεργοποιεί την αίσθηση της απόλαυσης. Γι αυτό είναι σημαντικό καθόλη τη διάρκεια της ρομαντικής σας βραδιάς να έχετε και το σωστό soundtrack, κάτι που και οι δυο απολαμβάνετε.