Κρίση στην ομάδα του Πάνου

11.04.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, δύσκολες μέρες περνάει η ομάδα "Ο Πάνος και τα τσιράκια του" εξαιτίας της συμπεριφοράς του Πάνου. Ο αρχηγός της ομάδας το έχει πάρει αλλιώς και ωσάν άλλος... Γάιος Καίσαρας καταδυναστεύει την Αυλή του. Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, έχει ψυχραθεί με την Ζωή.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολες μέρες περνάει η ομάδα "Ο Πάνος και τα τσιράκια του" εξαιτίας της συμπεριφοράς του Πάνου. Ο αρχηγός της ομάδας το έχει πάρει αλλιώς και ωσάν άλλος... Γάιος Καίσαρας καταδυναστεύει την Αυλή του. Ο νεαρός άνδρας τις τελευταίες μέρες έχει ψυχραθεί με την Ζωή, αιρετό από τον ίδιο μέλος της ομάδας, φίλη κολλητή της γυναικός του Μελίνας και...καψούρα του κολλητού του, Γιώργου. Αιτία της ψύχρας στάθηκε η περιβόητη πια σοκολάτα και το αναπάντητο ερώτημα "ποιος την έφαγε".

Η Ζωή σε μία έκρηξη δημοκρατικής διάθεσης είπε στον Πάνο ότι κρύβει τις σοκολάτες με αποτέλεσμα αυτός να οργιστεί, διότι δε δύναται ένα κοριτσόπουλο (τσουτσέκι αν ήσαν στο bar) να τον κατηγορεί με λίγα λόγια ότι είναι...παρτάκιας. (Η συγκεκριμένη λέξη, στην προκειμένη περίπτωση, δε σημαίνει αυτός που του αρέσουν τα πάρτι, αλλά αυτός που κοιτάει την πάρτη του). Το boss, όσο κι αν διατυμπανίζει ότι είναι δημοκρατικό ον, σαν άκουσε τα καθέκαστα θύμωσε μαζί της και αυτομάτως την έβαλε στην Black list. "Έσφαλε και θα το πλήρωσε" σκέφτηκε και το έπραξε. Είτε η Ζωή είναι άνθρωπος που κινείται και αναπνέει, είτε ένα ντουβάρι ασβεστωμένο, το ίδιο και το αυτό κάνει για τον Πάνο. Η νεαρά σφύριξε τα καθέκαστα στον Γιώργο, του οποίου ο λόγος μετράει, ζητώντας τη βοήθεια του. Αυτός έπιασε τον Πάνο και του μίλησε, προκοπή όμως δεν είδε. Κατάλαβε, ωστόσο, ότι ο αρχηγός μερικές φορές χάνει τον έλεγχο και πολύ στεναχωρήθηκε. Την επομένη, πάντως, που ήταν και τα γενέθλια της Ζωίτσας, ο Πάνος μετά από πολύ κόπο και παρακάλι της ίδιας την αγκάλιασε και της ευχήθηκε τα γνωστά.

Κατά τα άλλα, τα τηλέφωνα στον ΑΝΤ1 έχουν σπάσει από λιγωμένους τηλεθεατές, οι οποίοι ζητούν να επαναληφθεί η σκηνή του μπουγελώματος και γιαουρτώματος της Φραντζέσκας και της Αμαλίας. Εκεί, είχαν την τύχη να δουν πως είναι ένα βρεγμένο κατακόκκινο νεγκλιζέ με σκίσιμο στο πλάι, φορεμένο από μία Κύπρια με μπόλικα πιασίματα. Το θέαμα ήταν απόλυτα ικανοποιητικό, όπου ενθουσιασμένοι από την...φάρσα φώναζαν "Βρέξτε κι άλλο την Φραντζέσκα". Ωστόσο, οι τηλεθεατές αναμένεται να βρεθούν μπροστά και σε ένα άλλο επίσης απείρου κάλλους θέαμα από την εν λόγω νέα, η οποία στο παιγνίδι θάρρος ή αλήθεια, δοκιμάστηκε στο δύσκολο - από άποψη σύγκρισης - στριπτίζ των 9 ½ εβδομάδων. Μπορεί να μην είναι φτυστή η Κιμ, όμως τα χειροκροτήματα και τα ουρλιαχτά τύπου "Δώσε κι άλλο ρε Φραντζέσκα" έδωσαν και πήραν. Στο συγκεκριμένο παιγνίδι, ο Πάνος κλήθηκε να κάνει τη ναζιάρα γατούλα, όμως ποσώς ενδιαφέρει το κοινό αν η φύση τελικά έκανε λάθος και δεν τον έφτιαξε...τετράποδο.