"Έλα Αλέκο. Πότε είπαμε ότι δέρνεις";

28.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρω αν το είχες υπόψη σου, πάντως ο Αλέξανδρος Παρθένης δέρνει και καλά θα κάνουν όσοι ασχολούνται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρω αν το είχες υπόψη σου, πάντως ο Αλέξανδρος Παρθένης δέρνει και καλά θα κάνουν όσοι ασχολούνται με αυτόν και τα προσωπικά του, να αρχίσουν να φοβούνται. Να τρέμει το φυλλοκάρδι τους κάθε φορά που θα μιλάνε για τον δεσμό του με τη Σοφία Αλιμπέρτη (καλή ώρα εγώ. Κανονικά, αυτή τη στιγμή θα πρέπει να σκιάζομαι) γιατί ο μοντέλος και ηθοποιός δεν αστειεύεται.

Δεν θέλει να ασχολείται με τα προσωπικά του ο κάθε αργόσχολος της μεσημεριανής ζώνης μα ούτε και ο κάθε αργόσχολος που τυπώνει το βράδυ την «παλιοφυλλάδα» του. Τώρα, αν αυτός πηγαίνει στα Fame Story, ξαπλώνει ημίγυμνος στο κρεβάτι και στο τέλος τον στέλνει η Αλιμπέρτη στο...καμαρίνι της να την περιμένει, είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο! Εξάλλου, όπως είπε η ίδια η παρουσιάστρια, «θα πουλήσουμε μόνοι μας τη σχέση και όχι οι άλλοι».

Πάντως, η αγριάδα του Παρθένη δεν είναι κάτι καινούργιο. Στο παρελθόν, όσο ήταν με τη Ναταλία Γερμανού είχε γίνει ένα επεισόδιο ανάμεσα σε αυτόν κι έναν φωτογράφο, στην Κύπρο, ο οποίος πήγε να απαθανατίσει το ζευγάρι μετά τη νιοστή επανασύνδεσή του. Τότε, λέγεται πως ο Παρθένης του επιτέθηκε για να πάρει την κάμερα. Ωστόσο, το επεισόδιο δεν είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Για τώρα, δεν ξέρω. Τον κόβω πολύ αγριεμένο τον Αλέξανδρο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]