Ο Μουρατίδης ξαναχτυπά!

24.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα του Νίκου Μουρατίδη και πολύ περισσότερο να διαβάσουμε συνέντευξή του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα του Νίκου Μουρατίδη και πολύ περισσότερο να διαβάσουμε συνέντευξή του. Και προτού μας πιάσει μία μελαγχολία, ο πρώην κριτικός του Fame Story επανεμφανίσθηκε. Σαν την 17 Νοέμβρη ένα πράγμα. Σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town, ο Μουρατίδης αναφέρθηκε σε πολλούς, με τον γνωστό του...μελιστάλαχτο τρόπο.

«Η Αλιμπέρτη ντύνεται φρικτά». Αυτή είναι η άποψή του για τη νέα παρουσιάστρια του Fame και πολύ κρίμα που δεν τον πήραν φέτος στην επιτροπή, διότι θα είχαμε νέο γύρο «ξε-κατινιάσματος». Σαν αυτό με την Τατιάνα Στεφανίδου, που απ’ ότι κατάλαβα από τη συνέντευξη ακόμη δεν έχει ξεπεράσει την κόντρα τους. Όπως δεν έχει ξεπεράσει και την κόντρα που είχε με την Εύη Δρούτσα κι ας μην την είχε ποτέ φίλη. Εξάλλου, όπως είπε, αυτή ξεκίνησε να έχει πρόβλημα μαζί του, επειδή ήθελε να παρουσιάσουν μαζί μία εκπομπή.

Άσε, που λόγω Δρούτσα θα το σκεφτόταν σοβαρά, αν θα δεχόταν να πάει στο Fame. Καλά, για το συγκεκριμένο δεν παίρνει όρκο, διότι από τα λεγόμενά του, το ενδεχόμενο της επιστροφής του ως κριτής σε reality είναι κάτι που τον ενδιαφέρει ακόμη. Παλιά μου τέχνη κόσκινο, κατάλαβες; Γι αυτό και θα πήγαινε είτε στο Dream Show είτε στο Fame Story. Ανάλογα ποια πρόταση θα είναι καλύτερη. Προς το παρόν πάντως....και δε χτυπάει το τηλέφωνοοοοο.