Ξεφτιλισμός αξίας...τριών χιλιάδων ευρώ!

06.09.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Είμαι 27 χρονών, μητέρα πέντε ανήλικων παιδιών και παντρεμένη με έναν άνδρα που με δέρνει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο άνδρας μου είναι άεργος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Είμαι 27 χρονών, μητέρα πέντε ανήλικων παιδιών και παντρεμένη με έναν άνδρα που με δέρνει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο άνδρας μου είναι άεργος και μεγάλος μεθύστακας, ενώ εδώ και δύο χρόνια τα έχει με μία ρωσίδα, που του τρώει όλα τα λεφτά. Δηλαδή, τα δικά μου λεφτά, που βγάζω καθαρίζοντας Οίκους ανοχής. Δουλεύω στα πορτέλα, επειδή είναι καλά λεφτά κι εγώ τα έχω ανάγκη, γιατί πρέπει να μεγαλώσω τα πέντε παιδάκια μου, που παρεμπιπτόντως ο πατέρας τους τα στέλνει στα φανάρια να πουλάνε χαρτομάντιλα για το...χαρτζιλίκι του! Ο άνδρας μου, παίρνει όλα τα λεφτά μας με τη βία και τα δίνει στη Ρωσίδα, ενώ αφήνει εμάς να πεινάμε και να ζούμε χωρίς φως, θέρμανση και τηλέφωνο. Για να καταλάβεις, προχθές ήρθε η 11χρονη κόρη μου και με ρώτησε: Μαμά, τι είναι Ελένη Μενεγάκη; Κι εγώ της απάντησα: Μια σταρ της τηλεόρασης και μου είπε με απορία το παιδί: Και τι είναι τηλεόραση μαμά; Φως δεν έχουμε στο σπίτι μας, ακόμη με κεριά ζούμε. Τι να κάνω; Θέλω να χωρίσω τον άνδρα μου και να πάρω τα παιδιά μου να φύγουμε μακριά, όμως, δεν έχω λεφτά και φοβάμαι μήπως μας βρει και με σκοτώσει. Αν είχα τρεις χιλιάδες ευρώ, θα μπορούσαμε να φύγουμε για τη Βραζιλία και να μη μας βρει ποτέ. Βοηθήστε με».

Λοιπόν, πως σου φαίνεται η ιστορία μου; Συγκινητική; Θα τα πάρει τα τρία χιλιάρικα ευρώ, αν πάω στον Μικρούτσικο; Βλέπεις, από τότε που έμαθα πως ο Ανδρέας στη νέα του δακρύβρεχτη reality εκπομπή, θα δίνει τρεις χιλιάδες ευρώ, σε όποιον πάει εκεί και πει τον πόνο του, προσπαθώ να εμπνευστώ μία ιστορία μπας και κερδίσω τον παρά. Μόνο, που στην εν λόγω εκπομπή, όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορεί να πάει ο καθένας. Η ιστορία του πρέπει να είναι όσο πιο σκληρή και πονεμένη γίνεται - δεν δίνονται εξάλλου εύκολα τόσα λεφτά -, διότι για τις πιο?light υπάρχει το... «Κους κους το μεσημέρι» που μάλλον θα παίρνει τις ιστορίες που θα κόβονται από την εκπομπή του «Αρχιδιδάσκαλου» Ανδρέα Φρόυντ Μικρούτσικου!

Τα δοκιμαστικά έχουν κιόλας ξεκινήσει και...οι στραβοί, κουτσοί και ανήμποροί του τόπου σπεύδουν στον Άγιο Παντελεήμονα, τουτέστιν, στου Ανδρέα. Ο οποίος να πω, είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με το νέο(;) του τηλεοπτικό εγχείρημα, προσδοκώντας σε μεγάλα νούμερα. Τώρα, αν αυτά είναι η AGB ή άνθρωποι, θα σε γελάσω.

Υ.Γ. Για να είμαι δίκαιη: η πρώτη που έδωσε λεφτά για να πει κάποιος τον πόνο του, είναι η Ανίτα Πάνια στα Παρατράγουδα. Η διαφορά της, όμως, με τον Μικρούτσικο είναι ότι αυτή τα...παρατράγουδά της τα έπαιρνε στο χαβαλέ ενώ ο Ανδρέας στα... σοβαρά(!). Αλλά και πάλι, τι να λέμε....μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είναι οι δύο περιπτώσεις!!!!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]