Ο Γρηγόρης παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένος!

16.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Είναι ερωτευμένος, στα σύννεφα πετάει» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος παραδέχεται για πρώτη φορά τη σχέση του με την Μπέτυ Σαραντινού. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αποκαλύπτει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Είναι ερωτευμένος, στα σύννεφα πετάει» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος παραδέχεται για πρώτη φορά τη σχέση του με την Μπέτυ Σαραντινού. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αποκαλύπτει κιόλας στο «TV Zapping» πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της. Περισσότερα, για το αν θα έχει μέλλον η σχέση τους κι αν αυτή τουλάχιστον θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας, δεν ήθελε να πει.

Και καλά κάνει, διότι με την Ράνια Θρασκιά που ήταν περισσότερο ομιλητικός, δεν κατάφερε και πολλά. Πάντως, το ζευγάρι που είναι μαζί τους τελευταίους μήνες, περνάει πολύ καλά κι όλοι έχουν να λένε ότι στη δική τους περίπτωση δεν ισχύει το «ξαναζεσταμένο φαγητό». Βλέπεις, Γρηγόρης και Μπέτυ ήταν ζευγάρι πριν λίγα χρόνια - συγκεκριμένα την περίοδο που γυριζόταν το Survivor - όμως τότε η σχέση τους δεν προχώρησε και οι δυο τους χώρισαν.

Για να σμίξουν οι δρόμοι τους ξανά και να είναι αυτή τη φορά καλύτερα από ποτέ. Μάλιστα, το ζευγάρι μένει μαζί στο σπίτι του Γρηγόρη, ο οποίος όπως αποκάλυψε μετά από τόσα χρόνια δουλειάς στην τηλεόραση κατάφερε να αγοράσει το δικό του σπίτι. Και να γλιτώσει έτσι το ενοίκιο, που τον «έτρωγε» τόσο καιρό.