Το πάρτι της Ρούλας

07.03.2001
Αγαπητέ Γιάννη έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε από κοντά και πράγματι μου έλειψε. Παρόλο που έχουμε καιρό να μιλήσουμε δεν σε ξεχνώ, όπως δεν ξεχνώ πόσο γλεντζές είσαι. Γι αυτό σου έχω σούπερ πρόταση για ένα πάρτι που θα διοργανώσει η Κορομηλά στις 12 Μαρτίου στο "Prime".
Αγαπητέ Γιάννη έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε από κοντά και πράγματι μου έλειψε. Ελπίζω τις ειλικρινείς καλημέρες μου να στις μεταβίβαζε ο Σωτήρης. Τέλος πάντων, παρόλο που έχουμε καιρό να μιλήσουμε δεν σε ξεχνώ, όπως δεν ξεχνώ πόσο γλεντζές είσαι. Ψέμα; Λοιπόν σου έχω σούπερ πρόταση για ένα πάρτι που θα διοργανώσει η Κορομηλά στις 12 Μαρτίου στο Prime. Είμαι καλεσμένη -διότι είμαστε φίλες αγαπημένες (να λείπουν τα σχόλια παρακαλώ) - και η πρόσκληση είναι για δύο άτομα. Έτσι, εγώ χωρίς δεύτερη κουβέντα σκέφτηκα αμέσως εσένα. Και που σαι Τζόνι μπόι στο πάρτι αυτό δεν πληρώνουν οι καλεσμένοι. Μάλλον η Ρούλα δεν θέλει να αγοράσει τίποτε, νομίζω σα γάτα που είσαι ότι το πιασες το νόημα.
Διάβασε τώρα λεπτομέρειες. Το πάρτι διοργανώνει ο σταθμός "Εύα Fm" και η Κορομηλά θα είναι η οικοδέσποινα της βραδιάς, ως ιδιοκτήτρια που είναι. Άκου τώρα το καλό, θα έχει και δωράκια το πάρτι. Όχι ότι εμείς έχουμε ανάγκη, εξάλλου δεν είμαστε τίποτε χλιμούντζες, αλλά δεν θα μας χάλαγε ένα αυτοκινητάκι, ούτε καμιά ηλεκτρική συσκευή, ούτε μια τουαλέτα by Ασλάνης. Μας χαλάει; Άσε που θα χει και ταξίδια. Εμείς πάλι και να τα κερδίσουμε, σάμπως προλαβαίνουμε να πάμε. Έχουμε θυσιάσει την προσωπική μας ζωή, στο βωμό της ενημέρωσης. Καλό; Τώρα μου ήρθε και το γραψα.
Βγάλε από τη ντουλάπα το καλό σου κοστούμι, σενιαρίσου σα γαμπρός κι έλα. Θα είναι εκεί πολλοί επώνυμοι φίλοι της Κορομηλά, οι οποίοι της υποσχέθηκαν ότι θα έρθουν. Και μη νομίζεις ότι είναι κανένα διαφημιστικό κόλπο για να προσελκύσει κόσμο. Προσκλήθηκαν και θα πάνε. Τι κορόιδα είναι, ακόμη ανάγκη την έχουν τη Ρούλα. Παρασύρθηκα λιγάκι, αλλά έτσι είναι όταν μιλώ μαζί σου. Μου βγάζεις το σοβαρό μου. Θα τα πούμε για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες και μη μου πεις κακομοίρη μου Όχι γιατί θα καλέσω το Σωτήρη.