Πιο καλά τα...σκυλιά

19.02.2001
Έχουμε ακούσει -κατά καιρούς- αιτίες και αιτίες χωρισμού, αυτή όμως που προβάλει ο Ράσελ Κρόου για το τέλος της σχέσης του με τη Μέγκ Ράιαν δεν έχει προηγούμενο. Ο μοναδικός λόγος -λέει- που χώρισαν ήταν τα...σκυλιά του, τα οποία εξαιτίας της Μέγκ είχε παραμελήσει.
Έχουμε ακούσει -κατά καιρούς- αιτίες και αιτίες χωρισμού, αυτή όμως που προβάλει ο Ράσελ Κρόου για το τέλος της σχέσης του με τη Μέγκ Ράιαν δεν έχει προηγούμενο. Ο μοναδικός λόγος -λέει- που χώρισαν ήταν τα...σκυλιά του, τα οποία εξαιτίας της Μέγκ είχε παραμελήσει. Τα αγαπημένα του τετράποδα μαζί με άλλα, αγελάδες κατσίκες, βρίσκονται στη φάρμα του έξω από το Σίδνεϊ και η πολύμηνη διαμονή του στο Λος Άντζελες τον εμπόδιζε να είναι κοντά τους και να τα περιποιείται όπως πρέπει.
Αφήστε, δε, που τα ίδια τα ζώα του "παραπονέθηκαν" για την εγκατάλειψη, ασκώντας βέτο "Ή εμείς ή η Μέγκ". Αυτο φυσικά δεν το είπε ο γόης Ράσελ, αλλά έτσι όπως το πάει θα το ξεστομίσει. Πάντως στην εφημερίδα "Herald Sun" της Μελβούρνης είπε διάφορα άλλα, όπως ότι ήταν ιδιαίτερα επίπονοι γι αυτόν οι έξι μήνες που βρέθηκε μακριά από τους τετράποδους φίλους του, ενώ για τη Ράιαν δήλωσε: "Είναι μια πολύ όμορφη και δυναμική γυναίκα. Μπορεί να χωρίσαμε, όμως παραμείναμε δύο καλοί φίλοι"
Ο 36χρονος αστέρας μίλησε και για όσα ακούστηκαν γύρω από το ονομά του, μετά το "Μονομάχο" που τον ανέδειξε σε ηθοποιό πρώτης γραμμής. "Παντρεύτηκα τρεις φορές μέσα στη χρονιά κι έκανα μισή ντουζίνα παιδιά, διότι σε όποια γυναίκα μιλούσα έμενε έγκυος. Έχω την πιο γόνιμη ανάσα στη γη" λέει χαριτολογώντας και συνεχίζει "Δεν με αγγίζουν αυτές οι παρανοήσεις. Είμαι πράγματι ένα κακό ¨παιδί¨, αλλά αυτά δεν χρειάζονται".
Το διάσημο πρώην ζεύγος γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας "Proof of life" και η εξάμηνη σχέση τους αποτέλεσε την καλύτερη "τροφή" για τις απανταχού "κουτσομπόλες" κυρίως λόγω του γάμου της Ράιαν με τον Ντένις Κουέιντ. Ως γνωστών η ηθοποιός με το "baby face" εγκατέλειψε τον σύζυγο και το παιδί της - το καλοκαίρι κατέθεσε αγωγή διαζυγίου - για τα μάτια του ιδιόρρυθμου Ράσελ.