Τον Ιούλιο ο γάμος της Δρούζα

17.02.2001
Μέσα στο κατακαλόκαιρο αποφάσισαν να παντρευτούν η Άννα Δρούζα και ο Νίκος Οικονόμου. Ο μήνας που θα λάβει χώρα το μυστήριο είναι ο Ιούλιος και η πόλη που θα το φιλοξενήσει το Ναύπλιο. Ήδη το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες - κατά το φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν - και το άγχος τους είναι μεγάλο.
Μέσα στο κατακαλόκαιρο αποφάσισαν να παντρευτούν η Άννα Δρούζα και ο Νίκος Οικονόμου. Ο μήνας που θα λάβει χώρα το μυστήριο είναι ο Ιούλιος και η πόλη που θα το φιλοξενήσει το Ναύπλιο. Ήδη το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες - κατά το φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν - και το άγχος τους είναι μεγάλο. Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια μαζί με τη μητέρα της επισκέπτονται τα καταστήματα, για να αγοράσουν τα είδη προικός, ενώ η Δρούζα έχει αναλάβει μόνη της τη διακόσμηση του σπιτιού τους στην Εκάλη.
Παράλληλα, προετοιμάζουν και τα της τελετής, την οποία θέλουν να είναι απλά η καλύτερη. Η πρόταση για το Ναύπλιο "έπεσε" από την Άννα -έχει εξοχικό εκεί - και ο Οικονόμου, ως σωστός τζέντλεμαν δεν χάλασε το χατήρι της αγαπημένης του. Της...άσκησε, όμως "βέτο", για το μέρος που θα τελεστεί το μυστήριο. Έπειδη έχει ξετρελαθεί με την παραλία της πόλης θέλει να πραγματοποιηθεί εκεί, πάνω σε μια πλατφόρμα και η ατμόσφαιρα να είναι άκρως ειδυλλιακή (ρομαντικός ε;). Η καλή του κατενθουσιάστηκε με την ιδέα και είπαν να βάλουν εμπρός για την υλοποίησή της.
Αυτόν τον καιρό βρίσκονται σε συζητήσεις με το Νομάρχη Αργολίδας, καθώς δεν είναι και τόσο εύκολο σε τουριστική περίοδο να αποκλείεις το πιο εμπορικό μέρος της πόλης; Άσε που οι καλεσμένοι θα είναι πολλοί (μέχρι το μωρό της Μπακοδήμου και ο Σωτήρης του Σεργουλόπουλου θα...παραβρεθούν). Βλέπετε η Αννούλα είναι τόσο χαρούμενη για τον επικείμενο γάμο της που καλεί όποιον... βρει μπροστά της.
Να φανταστείτε, δε, πως στην εκπομπή "Σαν στο σπίτι σας" όπου ήταν καλεσμένη μόνο σε διαγωνισμό δεν έβαλε το γεγονός. Να έλεγε δηλαδή "όποιος βρεί τι φάγαμε χθες θα κερδίσει πρόσκληση δύο ατόμων για το γάμο. Περιλαμβάνεται και...τραπέζωμα". Από εμάς πάντως, φτού σκόρδα και είθε να μη γίνει κι άλλη αναβολή. Για να μη "ραφτούμε" άδικα.