Δίαιτα αδυνατίσματος για το πρόσωπο!

18.01.2001
Η Νο1 περιποίηση αδυνατίσματος προσώπου είναι στην υπηρεσία των γυναικών που επιθυμούν ένα πρόσωπο με καλοσχηματισμένο περίγραμμα και φίνα χαρακτηριστικά. Η L'OREAL έχει μια ολοκληρωμένη πρόταση που κερδίζει παγκοσμίως την γυναικεία εμπιστοσύνη!
Η Νο1 περιποίηση αδυνατίσματος προσώπου είναι στην υπηρεσία των γυναικών που επιθυμούν ένα πρόσωπο με καλοσχηματισμένο περίγραμμα και φίνα χαρακτηριστικά. Η L'OREAL έχει μια ολοκληρωμένη πρόταση που κερδίζει παγκοσμίως την γυναικεία εμπιστοσύνη! Η REVITALIFT SLIM, όπως και όλα τα προϊόντα Plenitude, έχουν συνθέσεις από πρώτες ύλες και ενεργά συστατικά πολύ αυστηρά επιλεγμένα.
Με το πέρασμα του χρόνου, το πρόσωπο δείχνει πιο χαραγμένο από τις ρυτίδες, ενώ τα χαρακτηριστικά αλλοιώνονται από την επίδραση των ορμονικών αλλαγών και της βαρύτητας. Η όψη βαραίνει και το οβάλ του προσώπου στρογγυλεύει.
Η L'OREAL έρχεται όμως να προτείνει ένα προϊόν φροντίδας και αδυνατίσματος προσώπου που, σε συνδυασμό με μασάζ, προσφέρει το μέγιστο αποτέλεσμα. Το μυστικό της RENITALIFT SLIM κρύβεται στα 3 υπερ-αποτελεσματικά συστατικά της: τα εκχυλίσματα καφεϊνης, που περιορίζουν την υπερέκκριση λιπιδίων στο δέρμα, το Par-Elastyl, που μάχεται αποτελεσματικά την προοδευτική αποδυνάμωση των ιστών ελαστίνης και προστατεύει τις ελαστικές ίνες του δέρματος από την ενζυματική αποδυνάμωσή τους, και το Eleseryl, που τεντώνει την επιδερμίδα και την συσφίγγει.
Μόλις μετά από 4 εβδομάδες συνεχούς χρήσης, το περίγραμμα του προσώπου είναι ορατά πιο λεπτό και καλοσχηματισμένο. Η υψηλή αποτελεσματικότητα των καινοτομιών της L'OREAL αποδεικνύεται μέσα από τεστ, με συνεχή επιστημονική παρατήρηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ