Burberry Body το άρωμα που θα σε ξεσηκώσει!

26.07.2011
Η κούκλα μοντέλο της Victoria's Secret, Rosie Huntington Whiteley,είναι το πρόσωπο αλλά και το κορμί(και τι κορμί) του νέου αρώματος Burberry Body του οίκου Burberry που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Η κούκλα μοντέλο της Victoria's Secret, Rosie Huntington Whiteley,είναι το πρόσωπο αλλά και το κορμί(και τι κορμί) του νέου αρώματος Burberry Body του οίκου Burberry που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και δεν πρέπει να το χάσεις!

Λίγα λόγια για το σαγηνευτικό άρωμα:


Tο άρωμα είναι πολύ Βρετανικό και είναι το πιο αισθησιακό και θηλυκό άρωμα! Είναι εκλεπτυσμένο, μοντέρνο και ντελικάτο. Είναι ελαφρύ και θηλυκό αλλά και διακριτικό – κάτι που θα συγκινήσει τις γυναίκες ανεξάρτητα από την ηλικία τους, πρόκειται περισσότερο για τρόπο ζωής.
Το Burberry Body είναι ένα θηλυκό και αβίαστα αισθησιακό άρωμα με έναν εκλεκτικό συνδυασμό ραφινάτων συστατικών.

Η μυρωδιά έχει λουλουδένιες νότες φρέσκου πράσινου αψεντιού, έντονου ροδάκινου και φρέζιας ενώ το λουλουδένιο μπουκέτο απόλυτου φυσικού τριαντάφυλλου και ίριδας αναμιγνύεται απαλά με τους ήπιους ζεστούς τόνους του σανταλόξυλου για να δημιουργήσει τις νότες καρδιάς. Ξυλώδες κασμίρ, κρεμώδης βανίλια, αισθησιακό κεχριμπάρι και μόσχος αποτελούν τη βάση του και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε μαγέψει!

Θα το βρεις σε:

Eau de Parfum
Συσκευασία από χαρτόνι με αίσθηση σουέντ σε ανοικτό εκρού, με χαραγμένο το καρό Burberry και ανάγλυφο λογότυπο σε ροζ χρυσαφί χρώμα.

Eau de Parfum Intense

Θήκη από σουέντ χαρτόνι σε εκρού χρώμα με επίμηκες αφαιρούμενο καπάκι και ροζ χρυσαφί εσωτερικό. Το καρό Burberry είναι χαραγμένο και το ροζ χρυσαφί λογότυπο είναι ανάγλυφο. Tο μπουκάλι προστατεύεται από ένα εκρού απαλό σουέντ πουγκί.

Body Milk and Body Oil
Συσκευασία από λευκό σουέντ χαρτόνι με το καρό Burberry χαραγμένο και το εκρού λογότυπο ανάφλυφο.

Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα και θα τους τραβάς όλους από... τη μύτη!